1 paletti – 10 bloggaajaa – Gloomy Days


Hej!
Minäkin, kun muutkin! Päätin lähteä mukaan ”Yksi paletti & Kymmenen bloggaajaa” -tempaukseen mukaan, sillä se kuulosti aikas hauskalta. Lisäksi en ole NYXin (nykyisin NYX Professional Makeup, btw) luomiväripaletteihin koskaan tutustunutkaan kunnolla, joten mahdollisuus kiehtoi. Yhteen yksittäiseen luomiväriin olen tykästynyt, Mermaidiin nimittäin.


Valikoiduin tarkoituksella Gloomy Days -ryhmään, sillä se näytti mielenkiintoiselta kylmine sävyineen. Olen aina ollut kylmien sävyjen ystävä, mutta olen pikkuhiljaa tykännyt tyrkätä itseäni myös lämpimien sävyjen maailmaan.
Merkkailin tuohon ylempään kuvaan ne sävyt, jota paletista käytin. Paletin valkoinen sävy koitui aika pettymykseksi, sillä siinä on melkoisen vähän pigmenttiä verrattuna muihin sävyihin. Lisäksi yritin käyttää häivytyssävynä tuota alarivin vaaleanrusehtavaa (alaoikealla, tähtimerkattu) mutta se tuntui olevan siihen hommaan ihan liian vaalea. Mustassa taas on pigmenttiä vaikka muille jakaa! Nam!


Ja noh, yllättyyköhän kukaan kun näytän lopputuloksen? ;) Gloomy Days -paletissa oli hauska duochrome-luomiväri, jonka päätin laittaa aikalailla pääosaan. Se ei paletissa näytä oikeastaan yhtään miltään, mutta swatchailessani palettia se yllätti täysin. Puhun siis alarivin beigestä sävystä, joka on tuon kimaltavan mustan vieressä. Se taittaa hauskasti harmahkon, beigen ja vaaleanpunaisen välillä. Niin jännittävä sävy.


Koska paletin musta sävy on niin kovin intensiivinen, halusin ehdottomasti käyttää sitä pääroolissa duochromen kanssa. Päätinkin kasata halo-/spotlight -silmämeikin. Siipirajauksella, tietenkin.


Taputtelin mukaan myös kulmakarvoihin tuota paletin sinisintä sävyä, ja se toimi kulmissa oikein hyvin. Olin siis toki tehnyt kulmani tuttuun tapaan (Illamasquan kulmageelillä) ja töpsöttelin sitä vain kevyesti mukaan kulmien päälle. Se antoi hauskaa sinertävää sävyä kulmiini, olematta kuitenkaan liian obvious sininen.

Kasvot:
Estee Lauder – Double Wear Foundation Bone 1W1
Illamasqua – Skin Base Mixer White
MAC – PLW Concealer NC15
MAC – Select Sheer Powder NC5
Illamasqua – Powder Blusher Dulcet (LE)
MAC – PLW Blush Baby Don’t Go
Bobbi Brown – Eyeshadow Cement
MAC – Extra Dimension Skinfinish Soft Frost

Silmät:
NYX – Perfect Filter Gloomy Days *saatu*
MAC – Kid
MAC – Superslick Eyeliner On The Hunt
Lancome – Hypnose Waterproof Mascara
MAC – Extended Play Mascara
MAC – 51 Lash (LE)

Huulet:
Givenchy – Rouge Interdit 4 Street Rose
MAC – Cremesheen Glass Dress The Part (LE)


Mukana Gloomy Days -iloittelussa ovat myös seuraavat bloggaajat:

Dioriina
MaittaLy
Mizz Annie
Jenni Janas
Elina K
All Them Shiny Things

The Queen Of Glitter
Oh So Many Reasons
Henna V

Saimme myös hauskasti Pretty.fi:lle NYXin tuotteisiin (joka muuten nämä paletit sponsoroi meille palettibloggaajille – kiitos!) alennuskoodi: NYXFEXT6U. Kolmen NYX -tuotteen ostosta saa niistä edullisimman puoleen hintaan tuolla koodilla :) Prettyn valikoimistahan löytyy myös yksi mun oma suosikkini ihonhoitosarjoista, eli Murad.

Omistatteko NYXin Perfect Filter -paletteja? :) 

8 kommenttia artikkeliin ”1 paletti – 10 bloggaajaa – Gloomy Days

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.