Edesmenneet – kesäkuu ’16

loppuneet_kesäkuu_1
Kesäkuu oli loppuneiden suhteen aika hiljainen. Isoja purkkeja tuli kulutettua loppuun muutama, ja parit pikkunäytteet myöskin. Yhteensä viisi loppunutta, plus kolme näytekokoa. Eli kahdeksan. Aika säälittävää oikeastaan :D Höö!

mac_ripsivärit_1
MAC Extended Play Gigablack Lash, 5,7g
Jälleen yksi suosikki alaripsiväreistäni kulutettu loppuun. Tätä ja Sensaita en vaihda, ikinä! :) Nyt jälleen Sensai käytössä. Tämä on siis sellaisella lämpöisellä vedellä lähtevä ripsari. Ihan paras <3.

MAC Zoom Waterfast Lash, 8g
Vedenkestävä, taivutukset pitävä ja tuuheuttava. Mutta ilmeisesti myös lopetettu. Faak! Miksi aina kaikki suosikit lopetetaan?!

loppuneet_kesäkuu_3
Bioderma Micellar Water, 10ml
Tämä oli yllättävän hyvää misellivettä! Tai noh, ei sinänsä mikään yllätys – onhan tämä todella rakastettu ja hypetetty tuote blogeissa ja YouTubessa. Vielä en ole tähän niin haksahtanut, että olisin tilannut sitä netistä. Suomestahan ei tätä valitettavasti mistään vielä saa.

Estee Lauder Double Wear Foundation Ivory Nude, n. 5ml
Kyllä se nyt vaan on niin, että tämä on ostettava ja pian! Mikään meikkivoide ei ole pysynyt niin hyvin paikallaan kasvoillani kuin tämä. Ja olen superrasvoittuvaa tyyppiä, eli kaikki lähtee melkoisen helposti liukumaan päivän mittaan pois paikoiltaan. Tämä taas pysyy ja kestää. Lööv. <3.

Lancôme The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care, 1ml
Tuntui ihan hyvältä, mutta en innostunut tästä ihan niin paljoa. Tiedän, että 30ml maksaa ”vain” 35€. Eli ei sinänsä paha summa laisinkaan, ainakaan itselleni. Mutta ehkä joskus tämä tulee hankittua, en tälle nyrpistele kuitenkaan :) Kosteutti ihan kivasti, mutta nyt on sen verran kivoja kosteusvoiteita kierteessä, etten halua ostaa tätä kaappiin pölyttymään.

loppuneet_kesäkuu_2
Biozell Color Mask Midnight Blue, 150ml
Tämä on niin erinomaista kamaa, että tulen varmasti tätä tulevaisuudessakin ostamaan useaan otteeseen :) Pitää hiukset mukavan sinisinä ja sävy kestää muutaman pesunkin. Yees! En oikein keksi tästä muuta sanottavaa, kuin että ostan, ostan ja ostan! :D

Murad Clarifying Toner, 180ml
Sain Eleven.fi:stä kokeiluun muutamat Muradin tuotteet, ja tämä kasvovesi kului loppuun ensimmäisenä. Suunnitteilla onkin kunnollinen Murad -postaus :) Tämä oli oikein hyvää kasvovettä rasvaiselle iholleni. Piti ihon kirkkaana, ja näppylät loitolla. Toki joitain näppylöitä aina ilmaantui tietyin väliajoin, mutta tämä tuntui olevan siihen ongelmaan hyvä apu :) Tykkään! Tässä linkki tuotteeseen, jos jäi kiinnostelemaan.

Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling -suihkugeeli, 150ml
Iih miten ihana suihkugeeli :) Tämä tuli vaahdoteltua hyvillä mielin loppuun. Käytin myös samaista tuoksua, ja combo olikin erittäin toimiva. Tästä kun saisi vielä vartalovoidetta samaisesta tuoksusta, niin ah! <3 Lisää tuskin tulen ostamaan, sillä suihkugeelien maailmassa on ihan liikaa tuntemattomia vaihtoehtoja ;)

loppuneet_kesäkuu_1

Miltäs loppuneet näyttivät?
Käytättekö ”kolmekasi”-ripsareita? 

6 kommenttia artikkeliin ”Edesmenneet – kesäkuu ’16

    1. Joo, muistan että Karkkipäivän Sannilla oli samaa ongelmaa! MACin oma ei ole ikinä mulla käyttäytynyt silleen, joskus kun Sensaita käytin yläripsiin aikoja sitten, niin joskus oli hankaluuksia :D Mutta alaripsistä lähtee helposti, kun niitä ei ole ihan niin runsaasti ;)

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.