Halpaa Dioria!

Dior_poskipuna_korostus_2
Hey you guys!
Alennusmyynnit on aika jees juttu. Oletteko samaa mieltä? Koskaan ei voi tietää, mitä edestään saattaa löytääkään. Stockan alepöydästä löytyi jollain ihmeen tavalla erityisen edullista Dioria. Jostain syystä alkuperäinen hinta oli vain 17,80€, joka on jo muutenkin Dioriksi älyttömän edullinen hinta! Tästä lähti vielä pois vielä melkein puolet, eli jäljelle jäi hintaa 8€. KAHDEKSAN EUROA? Kiitos, tänne näin se heti! Nappasin sen melkoisen nopealla vauhdilla, ja pöytään taisi jäädä ehkä yksi. Testeripalikkaa ei löytynyt, mutta tein nopeahkoja googletuksia ja kurkkasin myös ripeästi itse pakkauksen sisälle, ja totesin että tämä lähtisi mukaan välittömästi :D

Dior_poskipuna_korostus_1
Tämä timanttinen alepöytälöytöhän on siis Diorin poskipuna sävyssä Starlight. Kun oikein aivonystyröitäni lämmittelen, muistuu mieleeni että tämä kyseinen poskari olisi jostain Diorin kausikokoelmasta. Ehkä? Pikagoogletuksella en tosin löytänyt mistä kokoelmasta se olisi, joten nevermind. Saattaakin olla ihan peruskokoelmaa, tosin entistä sellaista :)

Dior_poskipuna_starlight_2
Enkä sinänsä ihmettele miksi tämä on joutunut alepöytään. Onhan se poskipunaksi aika vaalea? ;) Njoh, tuotteen tarkoitus on enemmänkin beauty powder, tai highlighter – eli suomeksi kauneuspuuteri (vähä niinkuin koko kasvoille supsuteltava tuote) tai korostuspuuteri (eli vähän sama juttu kuin edellinen.) Sekavaa? Nooh, sanotaan yksinkertaisesti, että tämä on nätti, ja ajattelin käyttää sitä blush topperina, eli poskipunan päälle korostustuotteeksi. En välttämättä ihan joka päivä halua laittaa kunnollista, hehkuvaa korostusta, joten tämä on erinomainen siihen hommaan :) Ja hei… Olihan tää vain sen 8€.

Dior_poskipuna_starlight_3
Tässä erittäin surkea swatch-yritelmä Starlightista. Ihoni on sen verran vaalea, ettei se oikein näy siitä helposti. Pieni hohde kuitenkin tallentui kamerallekin saakka. Livenä se hohti paljon enemmän. Trust me!
Kasvoilla se on ihanan pehmeä, juuri sellainen kuin ajattelinkin! Tämä tulee varmasti vilkkumaan usein meikkikuvissa :)

Dior_poskipuna_starlight_1

Mikä on teidän paras alelöytönne koskaan? 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Halpaa Dioria!

    1. No eiköstä vaan! :) Uskoisin että tämä on ollut alemyynneissä jo viime vuonna, mutta ei ole liikkunut. (Jospa testeripalikka on puuttunut silloinkin?) Ja nyt on laitettu uudestaan aleen :D Hih! Alelöydöt on parasta!

      Tykkää

  1. Tuossa hinnassa on kyllä varmasti käynyt joku moka :D mut hyvä vaan! Tää on ihana, ostin joskus kalliilla mutta ei ole harmittanut yhtään. Loistava sävy vaalealla iholle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.