Vihreäsilmäisen iltameikki

Kuten otsikosta saattaa aavistaa, tänään painaudutaan hetkeksi silmämeikin pariin, joka sopii hyvin vihreäsilmäisille. Itselläni on vähän sekasikiömäiset silmät; niistä löytyy vihreää ja kellertävää. Jossain valaistuksissa silmiini voi tulla myöskin sinisyys esiin. Tummuudeltaan tämä meikki on varmasti monille enemmän iltamenoihin kuin päivärientoihin, mutta koska olin työmaalla iltavuorossa… Njoh, mä nyt olen muutenkin vähän tämmönen.

MAC_Cremesheen_Lipgloss_Fashion_Scoop_1

Vaikka tykkään hurjasti välillä rikkoa meikkaamisen raja-aitoja ja suorastaan loikkia niiden yli, on yksi ”sääntö” iskostunut itselleni melkoisen hyvin: Vihreäsilmäisille sopii erinomaisesti violetit luomivärit. Violetti ei ole niitä turvavärejäni (sininen & harmaa ovat), mutta yksi lemppareitani se on. Violetti saa vihreät silmät hehkumaan. Mieleni teki oikein kunnon tummaa, rohkeaa ja syntistä smokeymeikkiä violetin sävyissä. Sen toteutin.

violetti_smokeyeye_2

Olen myös harjoitellut kovalla kädellä irtoripsien kiinnittämistä, ja tuijottanut mm. Glam & Goren tutoriaalia. Se on tuottanutkin tulosta, ja sain vihdoinkin näperreltyä ripset silmiini. Silmieni muoto on kuitenkin melkoisen pieni, joten olen joutunut leikkaamaan irtoripsiä pienempiin osiin, jotta kiinnittäminen olisi helpompaa. Se onkin yksi parhaimpia vinkkejä, jotka olen oppinut. On hankalaa kiinnittää pienelle alueelle isoa objektia. On helpompaa edetä vähän kerrallaan :) Ja vaikka olenkin leikellyt näitä ripsiä pienempiin osiin, se ei näy päällepäin mitenkään. Hih!

violetti_smokeyeye_3

Kasvot:
MAC – Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)
MAC – Mineralize Blush Just A Whisp

Silmät:
MAC – Paint Pot Blackground
MAC – Sensibility (LE)
MAC – Nocturnelle
MAC – Shadowy Lady
MAC – Magic Moor (LE)
MAC – Blanc Type
MAC – Beautiful Iris
MAC – Fluidline Blacktrack
MAC – Zoom Waterfast Lash
MAC – 7 Lash

Huulet:
MAC – Prep+Prime Lip
MAC – Lip Liner Hip ’N’ Happy
MAC – Cremesheen Glass Fashion Scoop

MAC_Cremesheen_Lipgloss_Fashion_Scoop_2

Loppuun kysymys postauksissa esiintyviin listauksiin; haluaisitteko että listaisin ihan kaiken? Olen maininnut, että jätän yleensä aina mainitsematta primerit, meikkivoiteet ja peitevoiteet, koska niissä ei hirveästi ole vaihtelua. Kiinnostaisiko niitä nähdä listauksissa vai ei? Toisaalta meikkipohja näyttää tavallaan kuvissa aina samalta, sillä vaadin melkoisen peittävää pohjaa. Kulmajuttujen kanssa sama juttu, merkitsen ne vain jos ne on jotain hyvinkin erikoista. Esim. sinistä. Sanokaa nyt kuitenkin, jos lisäykset listauksiin kiinnostaa :)

Minkä väriset silmät teillä muuten on?
Mitä värejä käytätte niitä korostamaan? :) 

ps. Tämä bloggaaja täyttäis tänään 25v! Neljännesvuosisata ja silviissii. Viikonlopuksi suunnataan kohti Tukholmaa! Antakaa shoppailuvinkkejä! Mitä haluaisin esim Sephorasta? ;)

23 kommenttia artikkeliin ”Vihreäsilmäisen iltameikki

  1. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta! :3 Mulla kanssa on viher-ruskea-keltasilmät ja oon huomannut violetin sopivan parhaiten itselleni silmämeikissä; pelkkä violetti rajauskynä tehostaa katsetta enemmän kuin perusmusta :) Listaukset itse monesti skippaan/silmäilen nopeasti, jos ei ole jotain erikoisempaa, joten ei tarvetta mun puolesta kaikkien tuotteiden merkkaamiseen :)

    Tukholma.. :) Kurkkaa ainakin ne tuotteet, mitä ei helposti meille saa (Sephorasta esim. Too Faced, Benefit ja Nars) ja käy ihmeessä siinä Minnan suosittelemassa NK-tavaratalossa (siellä on MACin pistekin) ;)

    Tykkää

    1. Joo, NK kutsuu! :D Too Facedin Glitter Glueta olen googlaillut, ja sen vois ehkä ostaa. Nam. Muita himotuksia ei sinänsä ole vielä syntynyt.

      Ja kiitos kiitos! :) Ja hyvä kuulla, välillä tekis mieli listata kaikki mutta nuo ”näkyvimmät” on niin paljon helpompaa. Mun naama nyt yleensä aina näyttää samalta, oli pohja mikä tahansa, niin en tiedä kannattaako niitä listata. Mutta odottelen jospa muillakin olis mielipiteitä asiaan :)

      Tykkää

  2. Meikki on todella parhaiten edukseen kuvissa, joissa silmiesi väri näkyy hyvin. Ehkä tuo vastaava värimaailma silmien tienoolle passaisi hyvin mullekin (- jos siis osaisin pohjustaa ihon, ja jos osaisin olla tummassa silmämeikissä).. :D

    Tykkää

  3. Wow! Upea meikki :) Itse kaipaan yleensä meikkikuviin kaikista eniten kuvia värimeikeistä – siis käytetyistä luomivärisävyistä ja ehkä myös huulipunasta/-kiillosta. Kuvat on listauksia mukavampia, kun ei värisävyn nähdäkseen tarvitse alkaa erikseen googlettelemaan.

    Mulla on siniharmaat silmät. Oon huomannut, että parhaiten omia silmiäni korostavat oranssiin tai kupariin taittavat ruskean sävyt :)

    Tykkää

    1. Kiitos Noora! :) Totta, ehkä mun pitäis aloittaa myös sellaisten kuvien ottaminen? Tykkään itsekin sellaisista kuvista, mutta niiden ottaminen lisää aina työtä meikkaushetkiin :D Eikä mulla tällä hetkellä ole oikein pöytätilaa, eikä aina ole tarpeeksi valoa. Mutta pistän korvan taakse ehdottomasti! :)

      Tykkää

  4. Todella nätti meikki! :)(: Vitsit, pitäisi uskaltautua itekin levittämään luomivärit vähän laajemmalle alueelle. Päädyn aina nössöilemään sisänurkka-alaluomi-akselilla.

    Tykkää

    1. Kiitos Myy! :) Siitä vaan, anna palaa! Jos omistat MACin 217 niin se vaan avuksi heilumaan. Mulla on välillä tunne että levitän ne vähän liiankin reilusti ylös, mutta pljäh. Antaa palaa vaan >:)

      Tykkää

  5. Mulla on harmaanvihreät silmät ruikunvärisellä sisärenkaalla (anteeksi ilmaisu, mutta on totuus :D ) ja nykyään käytän arkimeikissä melkein vain ruskean sävyjä ja jos haluan jotain nätimpää, niin sitten tummaa ja vaaleaa vihreää. En ole noita MACin meikkejä kokeillut, pistäisi vissiin. :)

    Tykkää

    1. HAHA! No hei, mulla sama juttu. Mutta ajattele se ruikku vaikka kullaksi? ;) Tai suklaaksi? Suklaakullaksi? Kuulostaa paremmalta? :’D Ja kannattaa kokeilla, voi olla että ihastut ikihyviksi kuten allekirjoittanut :)

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.