P A P E R S E L F – i r t o r i p s e t

Paperself -ripset saatu blogia varten. Kiitos Success Story!Heippa!
Sain testattavaksi hyyyyvin mielenkiintoisen näköiset ripset. Ne ovat suorastaan satumaiset. Kauniit. Kuin fantasiamaailmasta. Olin nähnyt Instagramissa Paperselfin oman profiilin, ja ihastellut monesti hauskannäköisiä ripsiä. (Paperselfin valikoimista löytyy myös tuollaisia todella siroja ja suloisia siirtotatuointeja! Ihania!) Paperselfilta löytyy tietenkin myös oma suomalainen profiilinsa, klik klik!


Pakkaus on todella kaunis, ja mulle tulee vahvasti mieleen jotenkin barokkityyli mieleen. Rasia on pahvinen, joka ei toki ole kestävimmästä päästä, mutta sen kaunis ulkomuoto antaa paljon anteeksi. Paketissa on mukana ohjeita englanniksi, vekkulisti ripsirasian alapuolella. Kätevää!
Ripsien tyyli ja ajatusmaailma on yhdistelmä kiinalaista paperinleikkaustaitoa ja modernia designia. Tämän ripsiparin nimi on Deer & Butterfly. Valikoimista löytyy kaksi muutakin paria, Peonies ja Rose.
Koska nämä ripset ovat nimensäkin mukaisesti oikeasti paperia, ovat ne hyvin erilaiset käsitellä kuin normaalit irtoripset. Näitä on hankalahko asetella paikoilleen, ja ripsinauha (paperinauha?) on hyvin paksuhko ja itsepäinen. Päätinkin tämän takia leikata ripsiä muutamaan osaan (kuten myös teksti jo rasian kannessa kehottaakin) ja prosessi helpottui todella paljon. Muutenkin tuon ripsinauhan pituus on jo itsessään niin jäätävän iso, ettei se varmasti mahtuisi täydellisesti kenenkään silmiin. Eli sakset kätösiin!


Paperself -ripsien taianomaisuudesta ja keijumaisuudesta innostuneena päätin tehdä tällaisen hyvin keijumaisen silmälookin. Pehmeitä pastellisävyjä yhdistettynä glitteriin. Mikä voisi mennä vikaan? Niinpä!
Päätinkin kokeilla paperiripsiä ensin hieman kevyemmällä kädellä, ja liimasin vain yhden palasen mukaan. Olin nähnyt myös paljon kuvia, joissa nämä paperiripset olivat ihan itsekseen ilman muita irtoripsiä. Tämä ei kuitenkaan näyttänyt hyvältä omissa silmissäni (koska sääliripset) joten länttäsin alle ensin Ardellin Demi Wispiesit. Paperself -ripsien paksuhkoa nauhaa on vaikeahkoa piilottaa silmämeikkiin jos rajausta ei löydy, eli suosittelen jonkinlaista mustaa rajausta meikkiin mukaan. Lisäsin kuitenkin toisenkin palasen, ja silmämeikki sai heti lisäbuustia.

Silmät:
MAC – Blanc Type, Kid, Electric Eel
MAC – Pastel Times Nine: Flounce, Sweet Green
Inglot – Matte 362
Morphe – Magical Magenta
NYX – Glitter Primer
Festival Face – Silver Gal
Kat Von D – Tattoo Liner Trooper
Giorgio Armani – Eyes To Kill WP
Ardell – Demi Wispies
Paperself – Deer & Butterfly


Väittäisin vahvasti, että tällaiset ripset herättäisivät huomiota esimerkiksi näin juhlakautena, ja olisivat oikein otolliset esimerkiksi pikkujouluihin! Huulille vaikka jotain ultrakiiltävää huulikiiltoa, joku tämänkaltainen keijukaismeikki ja that’s it!
Paperself -ripsiä ja siirtotatuointeja on saatavalla Stockmannin tavarataloista ja verkkokaupasta. Irtoripset eivät missään nimessä ole kertakäyttöiset, ja suosittelisinkin liimaksi käytettäväksi esimerkiksi Duon ripsiliimaa, joka on helppo irroittaa ripsistä käytön jälkeen. Ripsien hinta Stockmannilla on 19,90€.

Innostuisitteko paperiripsistä? :)

 

Mainokset

Ihastukset – marraskuu ’17


Marraskuussa olen valitettavasti ollut pitkällä sairaslomalla (kiitos polvi), mutta olen silti päässyt tutustumaan uusiin juttuihin aikas hyvin. Aikansa kuluksi on nimittäin aikas huono tapa selailla nettikauppoja ja katsella YouTubesta videoita. Olipa siinä sopivasti myös Black Friday ja Cyber Monday. Fuuuck. Noh, mennääs niihin suosikkeihin :)


Kangaskasvonaamiot
Jep. Mitomon naamiot veivät meitsin mukanaan, ja nyt olenkin hamstrannut kasvonaamioita ihan kympillä. Nuo Tonymolyn älysöpöt Pokemon -naamiot löysin Lontoon Comiconista! Siellä oli muitakin kuin vain nuo kolme, mutta aloituspokemonit lähti mukaan ;) Kangaskasvonaamiot on tosi jännittäviä. Hassu, märkä ja kylmä kangas kasvoille, noin vartin odottelu, kevyt kasvohieronta ja tadaa! Siinä se. Naamiosuosituksia saa edelleen antaa :)


House Of Lashes Dollface + Ardell Demi Wispies
Nämä kaksi ripsiparia ovat täysin erilaiset toisiinsa verrattuna. Dollfacet ovat kunnon in-your-face -ripset, kun taas Demi Wispiesit on sellaiset söpöt, ilmavat ja keijumaiset. Tykkään molemmista tosi paljon!


NYX Glitter Primer
Olen kuullut tästä niin paljon, ja nähnyt tämän vilahtavan niin monen kauneusgurun käsissä YouTubessa, että olihan tämä nyt pakko hankkia. Ja erinomaisesti toimii! Glitteri pysyy paikoillaan, eikä primer tunnu raskaalta ollenkaan. Jes! Koostumus on märempää kuin sen kuvittelin olevan, joka ei tosin siis ole haitaksi laisinkaan :)

Sellaset suosikit tälläerää! :)

Edesmenneet – marraskuu ’17


Hiphii!
Nyt olisi jälleen se jännittävä osuus kuukaudesta, kun käydään läpi loppuneita juttuja. Marraskuussa näitä kertyi 10 kappaletta. Tähän täytyy sanoa erityismaininta noista (kangas)kasvonaamioista, sillä ne on tosi mielenkiintoisia! Kivaa vaihtelua purkkikasvonaamioihin :)


Yankee Candle Dreamy Summer Nights, 411g
(Tiedän, että tämä ei ole kosmetiikkaa, mutta itse tykkään lukea Yankee Candleista mielipiteitä ja suosituksia, niin… Let’s go.) Tää oli niin pettymys! Nytkin tuo kassi johon aina nämä loppuneet tuotteet heittelen, tuoksuu tosi kivalta, mutta tämä ei kyllä täyttänyt kämppää mitenkään tuoksullaan. Se tuoksui kyllä purkissaan oikein hyvältä, mutta ei. Se ei vaan tuoksunut palaessaan. Kaikki muut Yankee Candlet ovat kyllä tuoksuneet tosi vahvastikin, tämä oli ihan plääh! Lisäksi tuon liekki kuivui tosi nopeasti loppuun, enkä saanut sitä poltettua täysin pohjaansa saakka. Buu.


KC Professional Paints: Royal Blue & Deep Purple, 75ml
Nämä on vaan niin hyviä! Pysyy hyvin, ja värjää tukkaa mainiosti. Rakastan.


MAC Superslick Liquid Eye Liner
Mulla on huonoja uutisia. Tämä suosikkilinerini on lopetettu. FUUUUUCK. Miksi?! Pliis, suositelkaa sellaisia nestemäisiä ja tosi pitkäkestoisia eyelinereita. Auttakaa mua!

Korres Nectarine Face Mask, 18ml
Tämä tuoksui aikas kivalta, ja tuntui kosteuttavankin ihan ookoosti. En kuitenkaan siihen nyt ihan rakastunut. Tämä olikin kuitenkin sellainen kiva kokeilukoko, josta riitti muutamaan käyttökertaan. Jos tykkäätte Korreksen tuotteista, ja ihonne on vähän kuiva – kokeilkaa tätä!


Mitomo Q10 + Lithospermum Essence Mask, 25g
Ostin tämän Hullareilta, ja tykkäsin kyllä! Tuntui antavan hyvin kosteutta, ja huhhei miten paljon tässä oli nestettä mukana! Mitomon kangaskasvonaamiot ovat kyllä vakuuttaneet, ja voisin vaikka vannoa hankkivani niitä myös tulevaisuudessakin :)

Mitomo Gold & Horse Oil Black Sheet Face Pack, 25g
Hihii, tää kangaskasvonaamio olikin musta! Ja tässä vasta olikin nestettä mukana, jösses. Tykkäsin tämän tuoksusta hurjasti, ihan kuin olisin ollut jossain kylpylässä kasvohoidossa! :D


The Body Shop Chocomania Shower Gel, 250ml
Rakkauteni on loppu nyt. (Vai oliskohan mulla vielä yks jemmassa jossain?) Miksei markkinoilla ole enemmän suklaasuihkugeelejä? PLIIS!

Tears Again -liposomisilmäsuihke, 10ml
Ostin tämän muistaakseni Glitz & Glam -blogin Minnan suosituksesta, sillä tämä oli kuulemma erinomainen apu kuivia silmiä vastaan. Hyvin se toimikin, jos aamulla silmät tuntuivat väsyneiltä ja kuivilta, mutta silmien vuotamiseen se ei oikein itselläni auttanut. (Siihen vuotamiseen on muuten aivan loistava tuote olemassa, kirjoitan siitä joskus!)

Onko teillä kangaskasvonaamioista suositteluja? :)