Edesmenneet – maaliskuu ’18


Niin vaan on taas kuukausi kulunut ohitsemme! Menin hieman loppukuussa läpi kynsilakkalaatikkojani, ja aion sieltä heitellä menemään (lue: kierrättää) muutamatkin pilaantuneet yksilöt. Maaliskuussa loppui 11 tuotetta. Pilaantuneita kynsilakkoja en jaksa laskea :D Alle 20?


Bobbi Brown Eyeshadow Cement, 2,5g

Tämä ihanuus oli aivan erinomainen varjostusväri mulle. Sopivan kokoinen pannu, paljon pigmenttiä, mutta silti helppo häivyttää ja levittää! Nyt aion palata taas hetkeksi vanhempaan suosikkiini, MACin Baby Don’t Go -poskipunaan. BDG on kuitenkin valitettavasti lopetettu yksilö, mutta mulla on niitä onnekseni jemmassa yksi avaamaton :) Eli selviän ainakin hetken! Cementin voisin joskus ostaa uudestaankin, meidän valkonaamojen countourvärejä on vain ihan liian vähän olemassa!

Givenchy Poudre Première Loose Powder, 16g
Tämä oli niiiii-in hyvä bakingpuuteri! Tätä jään kaipailemaan syvällä rakkaudella. En ennen tätä puuteria edes tiennyt miten baking tehdään kunnolla, mutta tämän kanssa opin. Rakkaus!


MAC Prep+Prime Fix+, 30ml

Tätä pikkupulloa en ole nähnyt Suomessa hetkeen, ja tämän ostinkin muistaakseni pari vuotta sitten Budapestista. Taidan säästää tämän itse pullon, sillä sinne voisi joskus kätevästi heittää vaikka kasvovettä :)

MAC Superslick Liquid Eye Liner
Mä olen oikeasti niin vihainen tietäessäni että tämä maailman paras eyeliner on lopetettu. Ssshviiidu! MIKSI? Onneksi mulla on näitäkin nyt hamstrattuna pari. Prkl.


Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Creme, 15ml

Hydra Life -linja on mun rakkauteni Diorilta! Tämä purkki on vielä sitä ”vanhempaa” Hydra Lifea. Ihanan kosteuttava koostumus!

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum, 4ml
Tykkään muuten ANR -linjasta, mutta tämä nyt ei jättänyt mitenkään ihmeellisiä fiiliksiä. Ihan hyvä kosteuttaja meikin alle.


Missha Pure Source Cell Sheet Mask Shea Butter, 21g
Tuntui kosteuttavan tosi hyvin, ja tämä oli niiiin märkänä seerumista. Misshan tuotteisiin pitäisi tutustua enemmänkin!

Murad Advanced Active Radiance Serum, 15ml
Voi miten ihana tää seerumi oli, melkein suorastaan rakastuin siihen! Niin kosteuttava, raikastava ja ihanan tuoksuinen. Harmikseni tämä loppui nopeasti. Voisin joskus harkita täysikokoisen ostamista, mutta… Tämä on aika hintavaa, niinkuin Murad aina. Nyyh.


Batiste Dry Shampoo Sweetie, 200ml
Vihdoin saan taas korkata uuden kuivashampoon! Tämä tuoksui oikein ihanalta, voisin joskus hankkia tätä uudestaankin :)

Biozell Color Mask Ink Laguna Blue, 175ml
En saanut Biozellin Instagram -tililtä vastausta, kun kyselin tämän perään. Olen nimittäin nyt löytänyt tätä sinistä unelmaani kahdesta eri kaupasta alennushyllyiltä. PERKELE. Miksi. Kaikki. Hyvä. Aina. Lopetetaan?? Täytyy ottaa yhteyttä Biozelliin vielä uudestaan… Tämä on parasta mitä on!


Primark Madagascan Vanilla -huonetuoksu
Tämä tuli syksyllä muuttohommissa vastaan, ja iskin sen joulun aikoihin tuoksumaan tietokonepöydän ylähyllylle. Ihan jees, sillä hintaa tällä oli muistaakseni jokin ihan mitätön summa. Ja siis hei, muistaakseni tämä oli Primarkista! En mene tästä väitteestä ihan 100% vastuuseen…


Tässä loppukevennys niistä kynsilakoista jotka joutuvat nyt iästä ikuisuuteen. En aio luetella kaikkia, sillä siitä menisi ikä ja terveys. Hyvästi jääköön!

Näihin keväisiin kuviin ja tunnelmiin, moi!

7 kommenttia artikkeliin ”Edesmenneet – maaliskuu ’18

  1. Ilmeisesti jotkut yhtiöt eivät vastaa instagramin kautta. Kerran laitoin Sugarpillille direct mailin kysyäkseni heidän sutien kohtalosta, mutta eivät ikinä vastanneet. Laitoin sitten saman kysymyksen uudestaan heidän asiakaspalvelun sähköpostiin, niin aika pian sitten tuli vastaus heiltä 🤔

    Tykkää

    1. Tämän postauksen jälkeen Biozell itseasiassa vastasi mulle! :D Jee! (INK-sarjaa tulee löytymään vielä Halpa-Halleista, mutta ei kaikkien kauppojen valikoimista. Tilaamalla tod näk ainakin saa. Eli linjaa ei ole lopetettu kokonaan, poistuu vain Keskon ja SOK:n valikoimista.) Meneehän noi Instadirectit helposti ohi iteltäkin!

      Liked by 1 henkilö

  2. Onko Givenchyn irtopuuteri ihan valkoista? onko sulla vertailukohtaa Laura Mercierin irtopuuteriin Givenchyn osalta? :) oon pian lähdössä ulkomaille, ja kipeästi kaipaan uutta irtopuuteria beikkaamiseen. Harmi että Laura Mercieriä ei tule löytymään tältä matkalta :(

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.