Irtopigmenttihuulet


Hiphei!
Tänään on jaossa harvinaisesti meikkikuvia, joissa mulla ei ole irtoripsiä laisinkaan. Blogini meikkikuvissa on yleensä aina irtoripset, mutta nyt päätin rohkaistua ja kokeilla vähän ”luonnollisempaa” silmämeikkiä. Hehheh. Koska käytän myös aika harvoin violettia luomiväriä (pitäisi käyttää enemmän), halusin taipua sinne suuntaan.
En juurikaan jaksanut panostaa kunnolla silmämeikkiin, ja jätin rajauksetkin tyystin pois. Halusin kokeilla (vihdoin) pientä kikkaa. Ensin nestemäinen huulipuna huulille, ja sitten päälle irtopigmenttiä. Olen kuullut tästä jo kauan aikaa sitten, mutta nyt vasta sain sen idean kunnolla aamupuuhissa mieleeni. Valikoin irtopigmentiksi tietenkin MACin Blue Brownin, onhan se ehkä ihanin pigmentti koskaan.


Ensiksi levitin yhtä toista lemppariani, MACin nestemäistä huulipunaa sävyssä Young Attitude ihan koko huulille, ja annoin sen kuivua täysin. Seuraavaksi jokin pienehkö ja aika lättänä sivellin, ja tietenkin se irtopigmentti. Aloin sivelemään pigmenttiä siveltimellä huulille. Pigmentti nappaa kiinni kuin magneetti, ja sitä on helppo levittää ympäriinsä. Tarvisitteko tästä tarkemman tutoriaalin? En olekaan tehnyt minkäänlaista tutoriaalia pieneen ikuisuuteen. Ehkä siinä voisi petrata ;)


Huulet:
MAC – Prep + Prime Lip Base
MAC – Retro Matte Liquid Lipcolour Young Attitude
MAC – Pigment Blue Brown

Oletteko kokeilleet irtopigmenttihuulia koskaan?
Saitteko tästä innostusta? :) 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Irtopigmenttihuulet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.