Ihastukset – huhtikuu ’17


Hiphei!
Huhtikuu on nyt raivattu lävitse, ja haluaisinkin nyt tulla kertomaan teille kolmesta tuotteesta, jotka ovat aiheuttaneet kuun aikana suurta iloa. Nämä suosikit ovat pitkästä aikaa aika ihonhoitopainotteiset, eli ihonhoitonarkit, nyt silmät auki!
Muistakaahan myös se, että ihoni on aikalailla rasvoittuva sekaiho, eli jos ihosi on narskuvan kuiva, eikä kiiltele koskaan, voivat ihonhoitomielipiteemme (ja -tarpeemme) olla suhteellisen erilaiset :) Mutta esimerkiksi pian puhumastani kasvovoiteesta löytyy kyllä koostumuksia eri ihotyypeille, eli mars mars myyntihyllyille jos kiinnostuitte ;)


Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme
Oijoi ja aijai <3 Olen ennenkin käyttänyt Diorin Hydra Life -linjaa joskus aikoja sitten, ja olin kyllä hyvin tykästynyt siihen jo silloin. Nyt kun linja ilmeisesti mentiin uudistamaan, muuttui ainakin purkkien ulkonäkö ja uusia tuotteita tuli myös lisää. Täytyy kyllä sanoa, että kiinnostuin heti! :)
Sorbet Cremen koostumus on ihanan geelimäistä, mutta ei silti mitään maailman lirumaisinta ja ohuinta. Se antaa ihanan paljon kosteutta, mutta imeytyy silti sukkelasti. Mulla on käytössä tämän rinnalla yksi Muradin kosteusvoide, ja olenkin vuorotellut niiden välillä kumpaa laitan, oli sitten ilta tai aamu. Lisäksi tämän Diorin voiteen tuoksu on niin ihanan raikas, että miltei voisin vähän maistaa sitä. En nimittäisi sitä parfyymimäiseksi silti. Ihana! Kaikinpuolin <3.


Dior Hydra Life Deep Hydration Sorbet Water Essence
Tietenkin kosteusvoiteen alle pitää olla kunnon seerumi! Tietenkin seerumi on ihan yhtä ihana kuin tuo kosteusvoidekin. Se on hyvin riittoisaa, ja pari pumppausta riittää koko kasvoille. Tämän pullo on myös jotenkin niin todella kaunis ja simppeli. Jotenkin aina hymyilyttää nähdä se vessan tasolla. Diorissa vaan on sitä jotain ihanaa luksusta. (Noh, koska sitähän se on.) Tässäkin on ihanan pehmeä ja raikas tuoksu, kuten kasvovoiteessakin.


Organic Shop Body Desserts Tropical Mix Scrub
Hullujen Päivien löytö! Ja mikä ihana löytö olikin, omg! Kuorintoja taisi olla pari muutakin, mutta nappasin tämän Tropical Mix -törpön mukaani, sillä se tuoksui nenääni kaikista parhaimmalta. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan koko Organic Shop -merkistä, oletteko te kuulleet siitä? Nyt kun tein vähäsen googlettelua, löytyi merkiltä myös suklaakuorinta. Mitää! Pakko saada se (joskus!) :)
Ainakin tämä Tropical Mix -kuorinta on todella rakeista (eli kuorii tosi hyvin) ja tuoksu, voi sen tuoksu! Jos Dioria olisin voinut lipittää suoraa purkista kielenkärjellä kevyesti, voisi tätä kaataa suoraa kurkkuun ja kurlata. Niin nannaa! Huh! Tämä on myös jättipurkki, kuten tuosta postauksen ihan ensimmäisestä kuvasta voi bongata. Jättimäinen! Nam!

Onko teillä ollut Organic Shopin tuotteita?
Entäs Diorin ihonhoitoa? :)

6 kommenttia artikkeliin ”Ihastukset – huhtikuu ’17

  1. OS:n kuorinnat on ihania ja nyt näitä isommassa purnukassakin olevia oli tullu Sokokselle. Jos mitenkään oisin voinut perustella itselleni kuorinnan ostamisen, purnukka ois kyllä lähtenyt mun matkaan. Pakko vaan käytellä ensin vanhoja pois.

    Tykkää

    1. Joo! Muistaakseni Martina tästä mainitsikin että niitä oli Sokoksella :) Mulla olis kans noita vanhoja käytettävänä, muttah. Hups :’D Ja toisaalta, mieskin tykkää käyttää näitä kuorintoja (varsinkin selän kuorinta, aah! <3) joten eiköhän ne kulu poiskin :)

      Tykkää

  2. Avokado-joku-hiusnaamio on hyvä! Mulla oli myös strenghtening shampoo ja hoitis testissä, tai no shampoota on edelleen jäljellä, mutta ei kyllä ollut mun hampputukkaan hyvä. En tiiä sitten, vahvistiko… Jos vahvisti, niin varmaan se takkujen auki repiminen hajotti kaiken aikaansaadun :D toki luonnonkosmetiikan puolella harvoin noi hoitoaineet on sellaisia ihanaa silkkistä lopputulosta jättävää settiä. Tolla avokadohiusnaamiolla sai kyllä takuttoman tukan :)

    Ainii ja joku kasvonaamiokin mulla on niiltä. Ei mielipidettä. Mutta siis kiinnostava sarja, koska öö halpa ja perushyvähkö x)

    Tykkää

    1. Okei, pitää pistää avokadosetti muistiin! :D Mä en tosiaan oo näiden muita purkkeja nähnytkään, pitäis siis joskus jaksaa Sokokselle.. vai mistä sä olit niitä löytänyt? :) Ja joo, pitää kyllä tutustua lisää!!

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.