Edesmenneet – huhtikuu ’17


Hiiohoi ja hellät tunteet!
Näitä purkkeja tuli hellittyä huhtikuussa sen verran rajulla otteella, että ne päätyivätkin loppumaan. Heitinpä mukaan yhden ”vierasesineenkin.” Lukekaa, niin tiedätte. Yhteensä juttuja loppui huhtikuun aikana 17kpl, joista matkakokoisia / näytteitä oli 8kpl. Let’s go!


Viktor & Rolf Bon Bon, 1,5ml
Lempparituoksuni pikkuruinen näyte tuli käytettyä loppuun <3. Nämä on niin käteviä vaikka reissuissa tai ihan vaan lompakon täytteenä.

MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW13, n. 5ml
Oii! En ole pitkään aikaan käyttänytkään tätä meikkivoidetta (omistan NW15 -sävyn) ja nyt valikoimaan on tulossa lisää sävyjä, muun muassa tämä superkalmo NW13. Hurraa! Tämän koostumus myös jotenkin vaikutti paremmalta kuin se vanha, voisko olla? Superpitkäkestoinen ja älyttömän peittävä. En yleensä käytä PLW Waterproofin kanssa edes peiteainetta, niin hyvä se on! Pitäiskin ottaa nyt se vanhempi NW15 taas käyttöön. Ja hei, tätä en lantrannut vaaleammaksi sen Illamasquan Skin Base Mixerin kanssa, vaan käytin ihan omana itsenään. Ihmeellistä! Kerrankin tarpeeksi vaalea sävy :)

Dior DreamSkin 1-Minute Mask, n. 5ml
Tämä ei jäänyt juurikaan mieleen. Ihan kiva kai. Sellainen tuhkimonaamio. Kosteutti ihan ookoosti, mutta en ostaisi.


Duo -ripsiliima, 14g
Suosikkiliimani! Tosin muita en ole vielä oikein kokeillutkaan. Täytyy kyllä hehkuttaa Duon kestävyyttä, sillä tämä tuubi on ollut nyt reilut 2v käytössä, ja loppui vasta nyt. Irtoripsiä kuitenkin liimailen kerran tai kahdestikin viikossa, eli liimaa kyllä kuluu.

V10 Plus Vitamin C -seerumi, 10ml
Oon ennenkin käyttänyt tällaisen (toki isomman pullon) loppuun. Vaikka tämä onkin ihan vesimäistä ja ohutta, tuntuu siinä silti olevan jotain voodoo-taikaa. Kosteutta se ei juurikaan anna, mutta iho tuntui pysyvän hyväkuntoisempana ja kirkkaampana.


Kicks Brush Cleanser, 250ml
Kicksin oma sivellinpuhdistusaine oli erittäin riittoisaa, ja uskoisin sen riittoisuuden johtuvan siitä, että tässä on tuollainen suihkesumutin. Se puhdisti ihan hyvin, mutta jotenkin tämä ei ollut lemppariani. MACin sivellinputsari on suosikkiani, ja olenkin harkinnut pitäiskö mun kaataa sitä tähän Kicksin pulloon, koska suihkeominaisuus on ollut aika kätevä…

Dior Purifying Foaming Cleanser, 125ml
Aarggh! Ikuisuustuote. Vihdoinkin se loppui. Tämä putsari on ollut suihkussa käytössä, ja tuntuu että olisin käyttänyt sitä vuosia :D Puhdisti ihon natisevaksi, eli ihan jees. En tosin aio tätä hankkia uudestaankaan.


Yankee Candle Hazelnut Coffee, 623g
Vaikka tämä ei olekaan kosmetiikkaa, ajattelin silti kirjoitella tästäkin! Tiedän että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy Yankee Candle -faneja ;) Alright! Vaikka en olekaan mikään kahvin ystävä ollenkaan, ihastuin kovasti tähän Hazelnut Coffee -tuoksuun. Nämä jättikynttilät ovat kyllä hintansa arvoisia, sillä poltin tätä niiiin monia tunteja. En osaa edes arvioida kuinka monta kertaa tämän sytytin ja montako tuntia se paloi. So good! Näitä jättikokoja tulen todellakin ostamaan lisää :)


Dior Hydra Life Pro-Youth Sorber Essence, 5ml
En muista kuinka kauan mulla on ollut jemmassa tällainen pikkuseerumi, mutta nyt yhdellä ulkomaanreissulla käytin sen loppuun. Antoi kivasti kosteutta, tuoksui hyvältä ja imeytyi nopeasti. Koostumus oli aika ohutta. Tykkäsin! Nythän olen hankkinut Diorin uuden kosteusseerumin, josta kirjoittelenkin seuraavassa postauksessa :)

Diego Dalla Palma Cell Detoxium Revitalising Tonic, 50ml
Tämä pikkuinen kasvovesi majaili miekkosen luona, ja siellä viikonloppuvisiiteillä tulikin se käytettyä. Ihan kivan tuntuinen! Voisin tätä joskus täysikokoisen ostaakin, jos tulee hyvällä hinnalla vastaan :)


Biotherm Oil Therapy Nourishing Exfoliating Oil, 200ml
Himoitsin joskus kauan aikaa sitten tätä kuorintaa, ja se tuli hankittua ikuisuus sitten. Eli voisin ilmaista asian myös niin, että tämä on ollut erittäin riittoisaa tavaraa! Muistaakseni olen ylistänyt tätä joskus jossain suosikkipostauksessakin. Superkuorivaa, ja ihanan tuntuista. Mieskin tykkäsi!

Batiste Dry Shampoo Divine Dark, 200ml
Lemppari. Niih.

L’Oreal Men Sensitive Comfort 48h Antiperspirant, 50ml
Hei, pitkästä aikaa jotain ei-niin-selekosmetiikkaa! Sain tämän joskus kaupanpäällisinä, ja otinkin omaan käyttöön. (Useat teistä tietävätkin, että käytän vain miesten dödöjä.) Tykkäsin tästä kyllä ihan semisti! Tämä tuntui vain loppuvan paljon nopeammin kuin Biothermin suosikkini. Hassua! Olisiko siinä taas eroa selen ja edullisemman välillä?


Tonymoly Super Peeling Liquid x2

Käytettiin vihdoin miehen kanssa nämä(kin) kuorintasukat, ja täytyy kyllä sanoa että tykkäsin! Kuori erinomaisen hyvin ja tehokkaasti. Miehen kuorintaprosessi alkoi taas nopeammin kuin mulla, of course… Kaipa hän hikoilee jaloistaan enemmän ;) Anyhoo, mä tykkään käyttää tällaisia kuorintasukkia pari kertaa vuodessa. Mitähän seuraavaksi kokeilisi? Onko kuorintasukkasuosituksia?

Tonymoly Foot Cream n. 3ml x2
Kuorintasukkien mukana tuli myös jalkavoidetta, mutta koska mies inhoaa kaikkea lähmäistä, käytinkin tämä sitten itse. Ihan okei. Ei herättänyt mitään syvempiä tuntemuksia :) BodyShopin jalkavoide on edelleen yksi suosikeistani, enkä ole löytänyt sen voittanutta!

Noniin! Kertokaa Yankee Candle -suosituksia tai lemppareita?
Entäs niitä jalkakuorintasukkia?

10 kommenttia artikkeliin ”Edesmenneet – huhtikuu ’17

      1. No JEP! Mikään muu ei toimi mulla yhtä hyvin. Garnierin (yritän ottaa selvää tästä nimestä paketissa, mut tässä on niin paljon et öö) Mineral tämmönen musta pakkaus, jossa on vaatteiden kuvia. Hurrrrjan hyvä! Eikä liian vahva tuoksukaan!

        Tykkää

    1. En tiedä onko vain placebo -efektiä, mutta mun mielestä miesten dödöt on paaaljon tehokkaampia! Biothermin miesdödöt on olleet mun suosikkeja kauan! Kokeile joskus! :D Bernerinn goodiebagista tuli se Herbinan dödö, oon ajatellut sitä pian testata jotta vois nähdä pettääkö se mut. Nuo miesdödöt ei nimittäin tee sitä ikinä :)

      Tykkää

  1. Herbinan dödö tuoksui ihanalta mutta mä laitoin sitä eilen illalla ja sit vaan nukuin ja kyllä tarkkaan nuuskiessa vähän tuoksahtaa hikikainalo. Buu. Mutta mun täytyy ihan tutustua noihin miesdödöihin, josko niistä löytyisi mulle toimiva ratkaisu!

    Tykkää

    1. Mulla on tänään sitä nyt testissä, saas nähdä >:) Se tais olla goodiebageissa kaikilla sama?
      Ja siis todellakin tutustut! HETI! Mun suosikkeja on tosiaan nuo Biothermin, mutta tuo Lorkunkin oli ihan jees, en muista senkään pettäneen kertaakaan. Loppui vaan jotenkin nopeasti :D

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.