Sweet Peach

mac_nutcracker_sweet_peach_1
Mietin muutaman kerran, että haluanko edes kirjoittaa tästä ihanuudesta, sillä tämä oli hyvin vaikeaa metsästää käsiinsä. Mutta mulla kävi tuuri, joten that’s it. Niin monet muut olen onnistunut missaamaan, mutta now this I got! :D Iloitkaa siis kanssani, ystävät.
Kyseessähän on siis MACin Nutcracker Sweet -kokoelman Sweet Peach -kasvopaletti, joka sisältää aivan maagisen ihanan highlighterin sävyssä Tutu, ja poskipunan nimeltään At Dusk.

mac_nutcracker_sweet_peach_5
Yhdistelmä on ihan mieletön. Tutu on ihanan vaalea, ihan hitusen lämpimään taittava korostuspuuteri, josta ei pigmenttiä puutu, huh! Extra Dimension -highlighterit ovat järjettömän pigmenttisiä, just so you know. Toinen paleteista, joka taisi olla nimeltään Copper Face Compact, sisälsi ikonisen Whisper Of Gilt -korostuspuuterin, mutta se olisi 100% ollut liian tumma mun iholleni :D Harmi! Mutta mä ja Tutu ollaan hyviä ystäviä <3.

mac_nutcracker_sweet_peach_4
En ole vieläkään paras swatch-kuvaaja, mutta tässä olisi teille pieni yritelmä :) Varsinkin korostuspuutereita on jotenkin todella haastavaa kuvata, puhh! Noh, varmaan uskotte kun kerron että Tutu on ihana, kimmeltävä, intensiivinen ja vaan ah-niin-tosi-kaunis.

mac_nutcracker_sweet_peach_7
Ja jos olen huono ottamaan swatch -kuvia, niin olen vielä huonompi ottamaan kuvia korostuspuutereista in action :D Poskipunista nyt joten kuten saa kuvia, mutta highlighterit… Hell no. Liian hankalaa. Tässä nyt kuitenkin kasvokuva, jospa siitä jotain selkoa edes saisi :)

mac_nutcracker_sweet_peach_2
Paletti on ollut erinomainen kaikkiin reissuihin, ja se on ollut muutenkin yksinkertaisuudessaan kätevä. Erittäin hyvä sijoitus! Ja limited edition MAC ei koskaan ole pahasta ;)

Nappasitteko te Nutcracker Sweet -kokoelmasta jotain? 

 

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Sweet Peach

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.