Edesmenneet – marraskuu ’16

marraskuun_loppuneet_1Ja niin on taas kuukausi ohi. Marraskuussa tuntui loppuvan paljolti tuotteita, ihmeellistä! Saas nähdä mitä joulukuun loppuneissa on :) Marraskuussa juttuja loppui yhteensä 16kpl, joista kaksi olivat matkakokoisia.

marraskuun_loppuneet_6
Trind Hand Repair -käsivoide, 75ml
Yks maailman ihanimmista käsivoiteista on tässä! <3 Imeytyy nopeasti, ja tuoksuu niin hyvältä. Ehkä hitusen mummomaiselta, mutta silleen tosi kivalla tavalla. Ja kosteuttaa tietenkin :)

Clarins Instant Smooth -primeri, 15ml
Tämä tuli viiiiimeinkin käytettyä loppuun. En ole ihan tajunnut tämän primerin hienoutta. Ihan okei, mutta en saa tästä mitään wouwouwau -fiiliksiä.

Origins Drink Up 10 Minute Mask, n. 5ml
Yönaamioksi tarkoitettu, mutta iskin tämän kyllä ihan päivällä naamaani :D Annoin imeytyä sen 10min, pesin pois. Antoi kivasti kosteutta, mutta en syttynyt täysin.

marraskuun_loppuneet_2
Helena Rubinstein Spectacular Eyeliner, 1,7ml
Oho, olipas tässä jotenkin vähän itse tuotetta :D Vai olisko kuitenkin ihan normaali määrä eyelinerissa? Tiedä häntä, tämä on kuitenkin ollut yksi ikisuosikkeja. Helppo dipattava lineri, joka lähtee hauskasti rullaten irti. Ei siis ikinä leviä ja sotke ympäriinsä. Tätä jään kaipaamaan. (Koska HR:n saatavuus Suomessa on huomattavasti huonontunut.)

Sensai 38 Mascara, 6ml
Melkeinpä kaikki varmaan tämän klassikkoripsivärin tietävätkin? Pienipäinen versio on kauan ollut oma suosikkini, mutta MACin Extended Play on kyllä kiirinyt tämän ohi. Välillä hermo paukkuu pikkuruisen harjaspään kanssa, ja nämä Sensain ripsarit tuntuvat kuivahtavan jotenkin tosi nopeasti.

Sensai 38 Mascara Volumising, 8ml
Tämäkään ei ole suosikkini, sillä harja on vähän erikoinen, eikä mielestäni anna juurikaan enempää volyymia kuin tuo perusversio. Enpäs tiedä. :D

MAC Haute & Naughty Waterproof Lash, 6g
Tämä oli oikein hyvä ripsari! Piti taivutukset erinomaisesti, ja tämä on oikein hauska siitäkin syystä, että tässä on periaatteessa kaksi eri ripsiväriä samassa :D Ripsari on ns. kahden kerroksen väkeä, ja harjan saa esille kahdesta eri reiästä, riippuen millaista lopputulosta haluaa :) Itse tykkäsin siitä runsaammasta harjasta enemmän, volyymi <3 minä.

marraskuun_loppuneet_3
Bath & Body Works Tahiti Island Dream -suihkugeeli, 295ml
Olipas muuten hassu pullokoko :D Oikein kivantuoksuinen ja fressi :) Tykkäsin! Bath & Body Worksia on vain niin hankalaa löytää mistään.

Nak Blonde Shampoo, 375ml
Ostin tämän parturikampaajani suositteluiden kera. Tykkäsin! Nyt ostin Fudgen, joka on kyllä saanut erittäin paljon kehuja. Saas nähä >:)

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Oil Mist, 100ml
Tykkäsin tästä ihan sikana! Öljy tuoksui ihanalta, ja kosteutti hyvin. Imeytyi myös nopeasti :) Tätä haluan joskus lisää!

marraskuun_loppuneet_5
MAC Select Sheer Pressed -puuteri NC5, 12g
Taas yksi lempparipuuteri kulutettuna loppuun <3 En ikinä luovu tästä!

MAC Pro Longwear -meikkivoide NW13, 30ml
Tämä ja Estee Lauderin Double Wear ovat kyllä mun ykkössuosikkejani meikkivoiteista :) Toivoisin vain, että PLW:n värivalikoima laajentuisi, tämä NW13 kun on sen verran tumma, että sitä(kin) joudun lantrailemaan Illamasquan valkoisella Skin Basella.

MAC Pro Longwear Blush Baby Don’t Go, 6g
Viimeinkin hän loppui :D Suosikkini varjostuksien tekemiseen on tässä. Sävy on ollut juuri sopivan vaaleahko, eikä liian lämmin. Ei näytä liian oranssilta vaaleallakaan iholla. Best!

marraskuun_loppuneet_4
YSL Forever Light Creator -kasvovesi, 200ml

En ollut tämän mikään suurin fani, mutta tuntui se antavan ihan kivasti kosteutta iholle. Vähän paksuhko koostumus oli helppo levittää käsin kasvoille. En kyllä hankkisi uudestaan. Jollen bongaa jostain hyvästä alepöydästä :D

Paula’s Choice Clear Anti-Redness Exfoliating Solution, 30ml
Okei. Tätä on hehkutettu vaikka kuinka monissa blogeissa ja samoin monet YouTuben kauneusgurut toitottavat tätä. Itse en nähnyt ihossa MITÄÄN eroa. Tämä ei tuntunut miltään, ei näkynyt mihinkään. What. Pitääkö vain kertalaakista ostaa isompi koko ja rukoilla? Anyone? :D

Murad Blemish Clearing Solution, 50ml
Tämä on ollut oikein hyvä <3. Ostinkin jo Muradia uudestaan, sillä jotenkin niiden ihonhoito on nyt kolahtanut muhun ihan erilailla kuin joskus aikaisemmin. Rasvaiselle iholle oikein toimivia tuotteita :)

marraskuun_loppuneet_7

Siinähän ne jälleen!
Tuleeko mieleen omia loppuneita? ;)

6 kommenttia artikkeliin ”Edesmenneet – marraskuu ’16

  1. Just kirjoitin toiseen blogiin, että sain loppuneeksi viime kuussa Sensain hoitoveden, Essen probioottisen seerumin ja suklaakuorinnan sekä Lakshmin shampoon. Olen oikeasti ihan onneton näiden kanssa. :D

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.