Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – luukku 4 – Yllätysarvonta!

joulukalenteribanneri
No hei!
Nyt olisi vihdoin aika piristää teidän lukijoidenkin joulunodotusta, ja teetättää pieni arvonnan poikanen :) Haluan pitää pientä mysteeriä arvontapalkinnon sisällössä, joten postauksen lopussa on sumuinen kuva teille osanottajille ;) Arvontaan voi osallistua kaikki siellä ruudun takana, mutta tulen postittamaan vain Suomen sisällä. Jätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun viestikenttään (vain minä näen sen!) niin saan yhteyden, jos onni potkaisee. Odotan vastausta 24h, jonka jälkeen arvon uuden voittajan, jos ensimmäiseen en saa yhteyttä. Olkaa siis hereillä! Arvonta päättyy 8.12. 23:59.
Arvontaan voitte osallistua näin:
Kommentoi tähän postaukseen suosikki kosmetiikkatuotteesi!
Olisiko se kenties värikosmetiikkaa, vai ihonhoitoa? Jokin puuteri vai huulikiilto? Yövoiteesi vai sittenkin jokin ihana suihkugeeli? Nyt parhaimmat listaukseen, kiitos! Ja perustelujakin olisi kiva kuulla, jospa tulisi kokeiltua jotain omien suosikkien lisäksi :)
Itse sanoisin varmasti MAC:in Heroine -huulipunan tai Illamasquan valkoisen Skin Base Mixerin.

Eilisen kalenteriluukut korkkasivat Smoky Eye Candy ja Maria Glow, tämän päivän kanssani jakaa Hannamaria – ja huomenna voitte kurkkailla In This Light ja My Personal Galaxy -blogien luukkupostaukset :)

joulukuu_arvonta_1

Onnea matkaan!
Ja hei, huomenna juhlitaan jo vähän etukäteen itsenäisyyspäivää,
kai teistä jollain on huomenna pikkujoulut?
Punat huuliin ja korkkarit kattoon, right? ;)

 

273 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri – luukku 4 – Yllätysarvonta!

  1. Tosi vaikea valinta, mutta tärkein on varmasti kasvovoide. Yves Rocherin Hydra Végétal -voide (jota ei olisi tullut mieleenkään ostaa, mutta tuli tilaajalahjana) + Nivea Creme on mun superkuivalle iholle täydellinen yhdistelmä tällä hetkellä. :)

    Tykkää

  2. Urban decayn naked peitevoidetta ilman en halua enää olla. Peittää täydellisesti tummat silmänaluset ja näpyt. Lisäksi pakko mainita MACin Relentlessly red huulipuna. <3

    Tykkää

  3. Mun lempparikosmetiikkatuote on hajuvesi, se perinteinen Jean Paul Gaultierin naisenmuotoinen Classique! Sitä on tullut suihkittua ja yläasteesta asti ja vieläkin tuoksu hurmaa :)

    Tykkää

  4. Ihan ehdottomasti Macin Chili-mattahuulipuna. Omistan kolminumeroisen määrän huulipunia, mutta tuo on täydellinen sävy ja koostumus – ajaa heittämällä muiden ohi. Jos pitäisi valita yksi huulipuna loppuelämäksi, olisi se tämä.

    Tykkää

  5. Iiiih, mikä ihana arvonta! ♥ Ja yhdestä en luopuisi, eli Essencen kulmageelistä! Mä en tajua miten joku meikkituote voi olla niin hyvä, ja silti maksaa alle kaksi euroa? :D Ja toki Lumenen Matt Control meikkivoiteestakaan en luopuisi sen ihanan peittävyyden ja mattaisuuden vuoksi, mutta tässä vissiin oli tarkoitus kirjata vain yksi… hupsis! :D

    Kivaa joulunodotusta sinulle!

    Tykkää

  6. Enpä olisi äkkiä uskonut, mutta MeineBase on mun suosikki nykyään! Lisäksi kynsilakkoja ja huulipunia tykkään käyttää, mutta suosikit on vaihtuvia :)

    Tykkää

  7. Voi ei, hirveen vaikeeta päättää kun ihastun niin usein uusiin tuotteisiin! Mut kaks mitä ilman en pärjäis on kyllä Anastasian dipbrow ja The body shopin vaalentavat tipat.

    Tykkää

  8. Dermosilin suihku- ja kylpyöljy. Koska millä tahansa muulla kun pesee, tuloksena on variseva korppuiho. Talvisin vaatii kosteusvoidetta tämänkin jälkeen, mutta kesällä yleensä riittää tuo öljy. + siinä on ihanan mandariininen tuoksu

    Tykkää

  9. Apua, vain yksi tuote! Ilman kasvovoidetta ja puhdistustuotteita en myöskään pärjäisi, mutta valitaan nyt kuitenkin Sensain 38 ripsiväri.

    Tykkää

  10. Mysteeriarvonnat on kivoja! Mun lempparikosmetiikkatuotteet vaihtuu koko ajan ja niitä on paljon. Viimeisin ihastukseni on Essencen tummanvihreä kynsilakka Meet Me Under The Mistletoe uudesta joulukokoelmasta. Se peittää yhdellä kerroksella, levittyy hyvin, väri on upea, eikä hintakaan päätä huimaa. Tykkään myös erityisesti Essencen pikakuivattavasta päällyslakasta ja ripsareista.

    Tykkää

  11. Hei! Tärkeimpänä ihonhoitotuotteena pidän tällä hetkellä Bio Richin meikinpoistovaahtoani! Itse pidän todella tärkeänä kunnollista meikkien pesua, jotta iho pysyy kauniissa kunnossa ja tämä on tähän mennessä paran meikinpuhdistaja, jonka olen itse omistanut! Hinta-laatu -suhde ehdottomasti kunnossa :) Mukanaa joulun odotusta sulle :)

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.