Kylie Jenner -hiukset??!!

tukka2
No morjens!
Kävin taas kampaajanpenkissä, tutusti ja turvallisesti Sinin käsittelyssä. Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt mielessäni, että haluaisin rusehtavaa sävyä takaisin hiuksiin – mutta sinistä en tule hylkäämään vielä pitkään aikaan! Se on mun juttu <3. Tarkempia speksejä voi kysellä, mutta pyydän kyllä Sinin vastaamaan niihin, jos siis väritiedot kiinnostaa. Ainakin Elumenin sinistä oli! :D

tukka3
Kuvissa kyllä näkyy tuo hehku ihan älyttömän hyvin, huh! Blogissa tulee kyllä näkymään vielä muutama meikkikuva vanhoilla hiuksilla, just so you know :)
Ja jep, Kylie Jennerillähän oli myös joskus aikoinaan ruskeasininen ombre-tukka! No shame here, se oli mun mielestä jopa hieno :) Kylien oma taittoi vain enemmän vihertävämpään kuin näin siniseen. Saas nähdä, kauanko tykkään tästä rusehtavasta. Tuleeko paluu heti täyssiniseen, vai pysytäänkö uudessa ;) Miltäs tukka näyttää? Yes, no?

Kiitos Sinille <3. 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Kylie Jenner -hiukset??!!

  1. Onpas sulla pitkät hiukset :D Hämmennyin. Väriyhdistelmä on erikoisempi, muttei ilmeisesti tavaton :) Toivon näkeväni lisää kuvia tästä värimallista, että miltä se näyttää hiukset auki edestä, tai tukka kiinni jne. Varmasti meikkikuvien lomassa hiuksiakin näkyvissä :) Molemmat sävyt sulle ovat hyvin sopineet, uskon, että yhdessä myös! :)

    Tykkää

    1. Ne näyttää noissa kuvissa extrapitkiltä, mulla tais olla vähän leuka pystyssä :’D Ja Sini suoristi ne kyllä supersuoriksi, yleensä ne ei ihan noin suorat ole :) (Koska en saa niitä noin suoriksi ite ehehe!) Ja kyllä, meikkikuvien kanssa niitä sit tulee näkymään enemmänkin :) Kiitos!!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.