Edesmenneet – lokakuu ’16

lokakuunloppuneet6
Well hello! Lokakuussa loppui kuusi täysikokoista tuotetta, ja viisi matkakokoista/näytettä. Ei mikään suurin saalis laisinkaan, mutta välillä näitä kuivempiakin kuukausia on ;)

lokakuunloppuneet2
Batiste Divine Dark -kuivashampoo, 200ml
No se vanha klassikko. Tämä on ostoslistalla varmaan aina :)

Yankee Candle Aloe Water Eau d’aloe 104g -kynttilä
Tämä ei ole kosmetiikkaa, mutta halusin sisältää tämän silti mukana :D Olen hurahtanut ihan täysin Yankee Candle -kynttilöihin, sillä ne oikeasti täyttävät lähes koko asunnon tuoksullaan! Aloe Water tuli poltettua nopeasti loppuun, saattaisin ostaa sen joskus uudestaankin :) Tuoksu oli mukavan raikas ja kevyt. Ja hei, suositelkaa teidän suosikkejanne Yankee Candlen valikoimista!

lokakuunloppuneet5
Hugo Boss Man Eau De Toilette, 100ml 
Yksi miehen suosikeista. Ja kyllä, pitää kyllä myöntää että tämä on kovin pomminvarma tuoksu miehelle kuin miehelle :) Raikas, miehekäs, helppo! Ja noh, ehkä vähäsen tylsä. En tiedä miksi koen Hugo Bossin tuoksut vähän tylsiksi?

lokakuunloppuneet4
Duo Eyelash Adhesive Darktone -ripsiliima, 7g
Tilasin tämän kesällä itselleni (ehkä Morphen sivuilta?) ja tämän kanssa kävi vähän köpelösti. Näkeehän jo kuvastakin, että korkki on poksahtanut pois paikoiltaan. Eli jep, tästä meni korkkiosio rikki hyvin nopeasti sen jälkeen, kun otin liiman käyttöön. Muuten tämä oli oikein kiva käytössä, ja olenkin ostanut jo uuden samanlaisen :) Pieni salaisuus tästä ripsiliimasta: Mies liimasi tällä uuden näytön puhelimeeni :D :D Hyvin on pysynyt, haha!

MAC Select Sheer Pressed NC5, 12g
Edelleen suosikkipuuterini. Ihan paras rasvoittuvalle iholle :) Antaa juuri sopivasti peittokykyä, eikä näytä kuivalta silmien alapuolella.

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm, 15ml
Huh miten rakastuinkaan tähän! Niin todella hyvä huulivoide, ettei toista :) Nyt on käytössä MACin huulivoide, mutta sen koostumus on kevyempää ja jotenkin rasvaisempaa kuin Clarinsin, joka on enemmänkin geelimäistä. Tämän tulen ostamaan ihan varmasti joskus uudestaan!

L’Occitane Creme Mains 20% -käsivoide, 10ml
Tämä on majaillut näppäimistön edessä, ja sitä onkin tullut siitä helposti käytettyä. Yksi parhaimmista käsivoiteista ikinä, ja tuoksuukin ihanalta! (Ehkä vähän mummomaiselta, mutta hyvällä tavalla.)

lokakuunloppuneet3
Glamglow Gravitymud, 5mg
Tinamiesnaamio! :D Olihan tämä aika hauska kokeilu, mutta en syttynyt tälle ihan täysin. Ilmeisesti Gravitymud on tarkoitettu vähän vanhemmalle iholle. Naamio lähti hauskasti repimällä irti. Glamglowin tuotteet ovat muuten olleet oikein ihania, kerrankin naamio jolle en 100% syttynyt :D

Paco Rabanne Lady Million Privé, 1,5ml
Nojooh, ihan okei. En innostunut, Paco Rabannen tuoksut ei koskaan ole olleet mua varten :)

Origins Zero Oil Toner, n. 5ml
Hyvin alkoholinen tuoksu, mutta ei kirvellyt ihoa. En innostunut. En saanut tästä oikein mitään mielipidettä muodostettua, höö.

Origins Clean Energy Cleansing Oil, n. 5ml
Tässä oli aika metsäinen tuoksu, mutta pesi hyvin! Kaikki lähti irti helposti, jopa silmistäkin. Tuoksu oli kyllä vähän pettymys, ehkäpä. En ole oikein metsäisten tuoksujen ystävä.

lokakuunloppuneet1
Siinähän ne jälleen kerran :) Antakaa niitä Yankee Candle -suosituksia! Mikä ripsiliima on teidän suosikkinne?

8 kommenttia artikkeliin ”Edesmenneet – lokakuu ’16

  1. Varmaan pakko kokeilla tota Clarinsin huulivoidetta, ei ole tullut koskaan kokeiltua ja kuulosti niin hyvältä. Yankee Candlelta omia suosikkeja ovat ehdottomasti mm. black coconut, christmas eve, fluffy towels ja hazelnut coffee, myös lake sunset on ihana!

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.