Hyvästi, Helena

helenarubinsteinpeiteainerajaus1
Helena Rubinsteinin myynti on loppunut Suomessa.
Merkki ei ole ollut mikään suosikkini, mutta kaksi tuotetta ovat olleet kovalla käytöllä. Uskon että monta suomalaista naista jää harmittamaan, sillä varsinkin Rubinsteinin ripsivärit ovat olleet kovinkin rakastettuja. Darn! Ilmeisesti Rubinsteinin yltiökalliit kasvovoiteet ja seerumit eivät liikkuneet tarpeeksi ripeällä vauhdilla, joten maahantuonti lopetettiin. HR on aina ollut itselleni vähän sellainen etäinen sarja. Joitain ripsareita olen kokeillut, ja tiedän että myös Color Clone -meikkivoide oli monen suomalaisen suosikki. Haluan kertoa tässä hautajaispostauksessa kahdesta omasta suosikistani.

helena_rubinstein_spectacular_eyeliner_1
Spectacular Eyeliner 
Tämä on aikalailla nimensämukainen, spectacular! Tutustuin tähän nestemäiseen rajaukseen muutama vuosi sitten, ja sainkin sen aikoinaan töiden kautta itselleni. Intensiivisen musta, vähän vinyylinkiiltävä ja helppokäyttöinen sivellin. Erinomaiseksi tämän teki myös se seikka, että illalla meikkiä poistaessa se lähti parina suikaleena / palasina irti. Eli tämä ei koskaan suttaannu! Korkkasin tämän kuvassa näkyvän kappaleen vasta pari viikkoa sitten, eli saan työntää suruajan vielä hetkeksi horisonttiin. Onneksi tälle rajaukselle löytyy aikasamanlainen dupe MACiltä, Superslick Liquid Eyeliner nimittäin :) HR:n rajaus maksaa ainakin NordicFeelissä 46€, joten sillä hinnalla saa kaksi MACin omaa. Goodbye, Spectacular Eyeliner <3.

helena_rubinstein_magic_concealer_peiteaine_1
Magic Concealer
Löysin tämän peiteaineen kätköistäni, ja voi vitsi! Tämä oli ensimmäinen kunnollinen peiteaineeni aikoinaan. Olin käyttänyt Lumenen peiteaineita, ja voi jestas miten leluilta ja surkeilta litkuilta ne tuntuivat kun pääsin tähän HR:n peiteaineeseen käsiksi. Tämä oikeasti peitti alleen kaiken ja pysyipä vielä paikoillaankin. Oli kyse sitten näppylöiden peitosta tai tummien silmänympärysten hävittämisestä. Tämän kuitenkin korvasi MACin PLW -peiteaine ja muut kovat kilpailijat. Nopealla googlauksella löysin tämänkin NordicFeelista, eli jos kiinnostaa, niin kokeilkaa! Itselläni on ollut käytössä juurikin tuo 01 Light -sävy.

helenarubinsteinpeiteainerajaus2
Hyvällä tuurilla Rubinsteinin tuotteita voi löytyä vielä joistain tavarataloista, ja toki internetin ihmeellisestä maailmasta. Ulkomailla käydessä kannattaa siis tehdä tehoiskuja.

Oliko teillä suosikkeja Helena Rubinsteinilta?
Harmittaako sarjan katoaminen Suomesta?

6 kommenttia artikkeliin ”Hyvästi, Helena

    1. Hei mä muistelinkin, että säkin rakastit tuota peiteainetta – yritin kaivella blogistasi mutta en löytänyt mitään mainintaa :D Mutta jep, tää oli kyllä aikas hyvä peittari! :/

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s