Punaisempi smokyeye + stalkkeritarina!

red_eyelook_1
Aloitetaan tämä postaus ensin kevyellä stoorilla.
Kävin koirani kanssa alkuviikosta normaalisti pikaisella aamulenkillä. Asun lähellä metikköä, jossa käyn useasti pikkukoiraa pissittämässä. Tänäkin kyseisenä aamuna lähdimme kohti tätä metsäosuutta. Ohitin miehen lastenrattaiden kanssa, ja vaihdoin tien toiselle puolelle. Ihan normaali aamu. Kiinnitin huomiota laahaavasti kävelevään kundiin, jolla oli pitkähköt, likaiset hiukset. Jäbä käveli ihan eri suuntaan kuin me, ja vieläpä toisella puolella tietä. No biggie, me jatkettiin eteenpäin hiekkapolulle, joka vie metsään.
Koira pyöri, hyöri ja hoiti tarpeensa. Olin sekunti sitten ajatellut että voisimme nopeasti pyrähtää ihan metsäpolullakin, kunnes yhtäkkiä näin punatakkisen jäbän kävelevän meitä kohti. Laskeutuvan hiekkatietä alaspäin. Reaktioni oli välitön: ”Pois täältä!” Nyppäsin kevyesti koiraa talutushihnasta ja yhdyin sen kipitysvauhtiin. Ohitimme jäbän, joka ei luojan kiitos muuttanut suuntaansa, vaan käveli ohitsemme. Aistin jotain ihmeellistä energiaa tilanteessa. Jotain epämiellyttävää ja negatiivista. Kipitimme pois hiekkatieltä takaisin asfaltille niin nopeasti kuin vain kehtasin kävellä.

Jäin kyttäämään hetkeksi aikaa vähän kauemmas, ilmestyisikö outo miekkonen takaisin hiekkatieltä näkyviin. Ei ilmestynyt. Jatkoimme matkaa, mutta pälyilin jatkuvasti ympärillemme. Kiersimme yhden toisen vakioreiteistämme, ja kodin edessä huomasin miehen seisovan nyt bussipysäkillä, johon hän oli ”ensisilmäyksellä” ollut matkalla. What. The. Fuck. Kiitos ihan helvetisti tästä creepyilystä.

Yritin löytää sopivia syitä miehen toiminnalle. Ehkä tämä oli menossa tutkimaan jotain geokätköä? Tai ehkä luonto alkoi kutsua, ja hän päätti lähteä miehisesti puskapissalle? Eäh. Hän oli kuitenkin varmasti nähnyt, että koirani kanssa laskeuduin kohti metikköä, hänen samalla olevan ihan toisella puolella tietä. Kuka lähtee bussille ilman että käy ensin vessassa kotona? Geokätköily ei myöskään ole vaihtoehto, sillä hän ei tuntunut etsivän mitään. Ei, jotain todella hämärää tässä nyt oli. Varsinkin kun jäbän olemus henki jotain ahdistavaa. Yäk.

/storytime päättyy.

red_smokeyeye_1
Jos jatketaan aamuahdistustarinasta johonkin vähän kevyempään, voitaisiin jutskailla vaikka tästä meikistä. Mieleni teki pitkästä aikaa jotain tummaa ja syntistä. Yksi ihan lemppareita luomivärejäni, MACin Cinderfella, pääsi myös pitkästä aikaa luomille. Tämä sädehtivä musta ihanalla glitterillä on jotain niin kaunista. Vähän Fix+ -suihketta mukaan, ja tadaah! Toimii ja pelittää.
Syntisen silmämeikin kaveriksi yhdistin huulille jotain kevyempää, ja Chanelin Boy pääsi ensimmäistä kertaa huulille. Tätä punaa oltiin kehuttu sellaiseksi ”Chanelin klassikoksi” mulle, joten why not. Chanelia en muutenkaan omista hirveästi. (Vielä.)

Kasvot:
MAC – PLW Foundation NW13
Illamasqua – Skin Base Mixer White
MAC – PLW Concealer NW15
Illamasqua – Powder Blusher Intrique
Illamasqua – Powder Foundation PF230
MAC – Select Sheer Powder NC5
Dior – Diorblush Trianon Edition Coral Bagatelle (LE)
Chanel – Camélia De Plumes Highlighting Powder(LE)

Silmät:
MAC – Gesso, Free To Be, Handwritten, Passionate
MAC – Mineralize Eyeshadow Cinderfella
Shu Uemura – Drawing Crayon Black
Lumene – Raspberry Miracle Eyeliner Rich Black
MAC – 7 Lash

Huulet:
MAC – PLW Lip Pencil Nothing Sexier
Chanel – Rouge Coco Shine Boy

mac_cinderfella_1

Onko teillä ahdistavia tarinoita viimeajoilta? 
Jakakaa, ahdistutaan sitten yhdessä. 

Mainokset

10 kommenttia artikkeliin ”Punaisempi smokyeye + stalkkeritarina!

  1. Apua, tiedätkö kyllä ihmisen vaistot on usein oikeassa, jos tuntuu jotenkin kummalta, niin ehdottomasti jalat alle niin kuin sä teit, ei siinä ainakaan mitään häviä, se on varman, menettää sen sijaan voi… Hyr, vieläkin kylmiä väreitä tosta kaiffarista.

    Upea meikki, vaikka en ole nudejen ystävä tuo Chanelin Boy on kyllä usein kutkutellut, mutta olen malttanut mieleni.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.