Vähän lisää nestemäisistä huulipunista – rajaukset silmiin!

retromatteliquidlipcolour1
Viimeksi kun hehkuttelin nestemäisten huulipunien taianomaisuuksia, jätin mainitsematta että niitä olisi mahdollista käyttää myös muuallakin, kuin vain huulissa. Olen jo pieniä ikuisuuksia katsellut youtube-starojen käyttävän liquid lipstickejä aikalailla kaikkeen, ja nyt kun viimein sain niitä omiin hyppysiini… I did it too!

mac_feels_so_grand_1Yksinkertaisesti tarvitaan vain hyvä rajaussivellin ja nestemäinen huulipuna. Ehkä hitusen vakaata kättä ja hermoja. Mutta jos olet tehnyt ennenkin kissarajauksia, onnistuu tämän kanssa ihan yhtälailla kun normaalin mustankin eyelinerin kanssa.
Itse nappasin rajailutesteihini MACin Liquid Lipcolourin sävyssä Feel So Grand ja siveltimen nro 209. Käytin apuna myös Dimoran pienempää sivellintä, mutta pääasiallisesti tein kaiken 209:llä. Laastin huulipunaa muutaman kerran kämmenselälle, ja dippailin siitä siveltimen avulla kohti silmäluomia. Easy peasy. Tavallaan.

retro_matte_liquid_eyeliner_2
Kieli keskellä suuta oltiin, mutta rajaukset syntyivät kuitenkin melko helposti. Haluan kuitenkin ilmaista sen, että nestemäiset huulipunat on tarkoitettu huulille. En vastaa siitä jos joku saa jonkinlaisen reaktion silmiinsä. Itse en saanut, mutta herkkäsilmäisten kannattaa harkita hetki.
Punarajaus kuitenkin pysyi erinomaisesti koko päivän paikallaan, ja pientä ”transferrausta” ilmeni vasta loppupäivästä, ja sekin oli aika vähäistä. Punaiset silmärajaukset olivat ehdottomasti katseen kääntäjät ja hauska kokeilu.

retro_matte_liquid_eyeliner_1
Väriskaala hiusten ja rajausten kanssa oli ilkikurinen. Jätin muun meikin ehdottoman kevyeksi ja simppeliksi muuten. Näihin kuviin en muistanut lisätä vielä huulipunaa (huulille asti), mutta se oli joko hyvin neutraali huulipuna, tai -kiilto. Näillä mentiin eräskin päivä.

Tutoriaalin nestepunien silmärajailuista on tehnyt mm. Kauneustuben Maano Meikkaa ja Ella Martta, jos haluatte nähdä vielä tarkempaa opastusta rajailuihinne :)

Oletteko kokeilleet punarajailuja?
Miltäs näyttävät?

 

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Vähän lisää nestemäisistä huulipunista – rajaukset silmiin!

  1. Ihan mielettömän makeet! :D Ite en ehkä ihan kirkkaanpunaista uskaltais käyttää, mut viininpunainen olis tosi jees! Sähkönsinisen ja kirkkaanpunaisen yhdistelmässä on muuten jotain tosi viehättävää, punaset kynnet oikein kruunaa tän :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.