Ihastukset – tammikuu ’16

tammikuun_suosikit_1
Tammikuun ihastukset on tavallaan hyvin yksinkertaiset. Samankaltaiset keskenään, jos jotain. Nestemäiset huulipunat, eli liquid lipstickit, ovat valloittaneet vihdoin tämänkin bloggaajan meikkipussit. Jep. Lisäksi koin valaistumisen – literally – ja löysin elämääni Illamasquan valkoiset tuotteet. Kiinnostaako? Lue eteenpäin.

mac_liquid_lipcolours_jeffree_star_velour_liquid_lipsticks_1
Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks: Jawbreaker & Blow Pony
Voe mahoton ja kyllä! Olin vilkuillut jo viime vuoden puolella Beautylishin sivuilta JS:n tuotteita, ja varsinkin nämä kaksi suorastaan huusivat päästä luokseni. Tai mä huusin päästäkseni niiden luo, miten vain. Jawbreaker on tuo uskomattoman vaaleansininen luomus ja Blow Pony tuo hempeän pastellivioletti. Åh joo! Levitys on helppoa, kun alle asettaa huuliprimeria, ja kesto on mieletön. Ihan kuten I’m Royaltyssakin, josta kerroin jo joulukuun suosikeissa. Seuraavana hankinnan alaisuudessa on ainakin Weirdo, joka on sävyltään täysin musta. Aah.

MAC Retro Matte Liquid Lipcolours: Personal Statement & Tailored To Tease & Divine Divine
Oikeastaan olisin voinut listata tähän jokaisen omistamani MACin huulimaalin, mutta valitsin summan mutikassa nämä kolme. Ne pysyvät JS:n kaltaisesti huulilla kuin sementti. Ruokailun jälkeistä korjailua ei välttis tarvitse, joka on mainiota. Olen käyttänyt näitä niin paljon, että normaalit huulipunat ja -kiillot ovat jääneet vähän taka-alalle. Ne tuntuvat niin tylsiltä näihin verrattuina. Sivelen näidenkin alle ensin huulille tarkoitettua primeria, ja joskus vähän päällekin. Mä niin tulen hankkimaan näistä jok’ikisen sävyn. Ihan suosikkini on edelleen sävy nimeltä Recollection. Oi rakkautta.

illamasqua_skin_base_mixer_intrique_blush_1
Illamasqua Skin Base Mixer White & Powder Blusher Intrique
No nyt niihin valkoisiin asioihin. Koska mä olen oikeasti the whitest bitch out there, olin kaipaillut tämän kaltaisia tuotteita elämääni jo hyvin kauan. Tiesin valkoisesta Skin Base Mixeristä, mutta valkoinen poskipuna tuli suoranaisena yllätyksenä, kun haahuilin ympäri Illamasquan liikettä silmät lautasina. Vihdoin, se täydellinen highlight -sävyni olisi hyppysissäni. Ja vihdoin saisin meikkivoiteestani tarpeeksi vaaleaa. Joskus jopa MACin NW10 on mulle liian tumma, jos se sattuu jostain kumman syystä hapettumaan liikaa kasvoillani. White bitch problems, I tell you! Mutta ei enää, ei ongelmia. Nämä kaksi ovat täysin holygrail -listallani. Nämä tulevat aina löytymään meikkilaukusta.

illamasqua_skin_base_mixer_intrique_blush_2Tässä vielä pienet swatchit iholle. Base Mixerissä on oikeesti paljon pigmenttiä, eikä sitä tarvi kuin hitusen meikkivoiteeseen sekoitettavaksi. Poskipunakin poskivalkokin (:D) on hyvin pigmenttistä, ja sitä olen sutinut kevyesti silmien alle ja poskipäille. Joskus hieman myös nenäänkin. Unohtamatta amorinkaarta.
On harmi, että Illamasqua on niin harvinainen sarja, tai että sen saaminen Suomeen on hankalaa. Jonkun sivun jo löysin, joka shippaa myös Suomeen, mutta näitä kumpaakaan ei sivulta löytynyt. Pläh. Mistä te olette tilailleet Illamasquaa? Nyt parhaimmat nettikauppavinkit esiin :)

Millä tuotteella te korostatte kasvojanne?
Onko teillä koskaan hankaluuksia meikkivoiteiden sävyjen kanssa?
Mitkä olivat teidän suosikkejanne tammikuussa?

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Ihastukset – tammikuu ’16

  1. Tiedätkö onko tuo Skin Base Mixer White sama asia kuin Skin Base Foundation sävyssä White vai mahtaakohan olla vielä valkoisempaa ja pigmenttisempää? Kyselee toinen kalkkilaivan kapteeni :D

    Tykkää

    1. Hmm, hyvä kysymys! Mulla olis mututuntuma, että oliskohan ne yks ja sama asia? :D Skin Basea kun kuitenkin kaikki. I have no idea :D Mutta tämä on erinomainen kalkkilaivaisille!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.