Ihastukset – joulukuu ’15

joulukuun_suosikit_1
No niin. Vaikka joulukuu menikin suurella kiireellä ohi, tuli silti tutustuttua muutamaan tuotteeseen vähän läheisemmin. Vietimme aikaa yhdessä, ja suhteemme kehittyivät nopeasti. Yhteen törmäsin kaupungin suurimpien tavaratalojen kosmetiikkahyllyillä.

kenzo_l'elixir_1
Kenzo Flower By Kenzo L’Elixir
Rakastuin tähän ensinuuhkaisulla. Olen suorastaan karttanut Kenzon tuoksuja, sillä ne ovat aina olleet jotenkin liian… Metsäisiä. Jotenkin vaan sellaisia, jotka eivät ole itselleni sopivia. Njääh, plääh, skip. Mutta! Tämä oli heti tosirakkautta. Tuoksu on hyvin makea ja puuterinen samaan aikaan. Praliinia, vaniljaa ja vadelmaa. Täyttä unelmaa! Jos olette makeahkojen ja pehmeiden tuoksujen ystäviä, niin tsekatkaa tämä. Miellän tämän ehkä enemmän iltatuoksuksi. Mutta käytän sitä kyllä myös päivällä ;) Pullokin on aivan ihana. <3.

mac_7_lash_ripset_1MAC 7 Lash
Näihin irtoripsiin olen rakastunut syvästi jo aikoja sitten. Kuka olisi uskonut, että alkaisin käyttämään irtoripsiä? Mä en ainakaan! Olen aina pitänyt niitä maailman vaikeimpina, mutta njet. Eihän ne olekaan! Parhaimpia kikkoja, mitä olen näiden kanssa oppinut on se, että ne kannattaa saksia pariin osaan. Kiinnitys on niin paljon helpompaa. Nämä ovat hieman erikoisen näköiset tuossa paketissaan, mutta silmissä ne toimivat erinomaisesti. Nämä ripset ovat nähtävissä esimerkiksi täällä. Nämä tulevat näkymään varmasti useamminkin. Nämä löytyvät näppärästi Stockmannin nettisivuilta.

jeffree_star_im_royalty_1
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick I’m Royalty
Aijaijai. Tämä ei ole näkynyt vielä ollenkaan täällä blogin puolella, mutta voi pojat. Olen käyttänyt tätä ahkerasti. Suunnitelmissa on ollut tilailla lisää Beautylishista, mutta MAC meni ja julkaisi omat liquid lipstickinsä… Fuuuuck! Noh, ei puhuta vielä niistä. Tämä Jeffreen nestepuna on ihmeellisen kestävä, ja mielettömän näköinen huulilla. Ihan lemppari <3 Levittäminen ei ole mitään lasten leikkiä laisinkaan, vaan siihen tarvitaan aikaa ja rautaisia hermoja. Liquid lipstickit eivät ole sellaisia ”piuh vauh äkkiä vaan jotain huulille!” -punia. Nope. Ne ovat hieman työläitä, mutta erittäin palkitsevia.

murad_blemish_gel_1
Murad Exfoliating Blemish Treatment Gel
Oijoi! Tämän tyylisiä finnigeelejä (hyh) olen kokeillut useankin, mutta tässä on sitä jotain! Tämä nitistää uudet tulokkaat nopeasti. Tunsin yksi ilta, miten poskessa oikein kuumotteli ja pullisteli joku pieni pirulainen. Töpötin kohdalle Muradin geeliä ja oh! Aamulla kuumotus ja pullistus oli tiessään. Kiitos Murad. Ja hei, kiitos Ilonalle! Mä olen joskus saanut tämän perintönä ja almuna Ilonalta. <3. Elevenillä näyttäisi olevan valikoimissaan Muradia, mutta tätä tuotetta en vielä ainakaan bongannut. Toivottavasti valikoima joskus laajenee :)

joulukuun_suosikit_2

Milloin käytätte irtoripsiä? 
Mikä on teidän uusin tuoksuihastuksenne?

6 kommenttia artikkeliin ”Ihastukset – joulukuu ’15

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s