Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 18 – Glitterikulmakarvat!

joulukanteriHei ystäväiset!
On joulukalenterin aika. Osa teistä on varmasti jo nähnytkin näitä joulukalenteripostauksia, ja nyt olisikin mun vuoroni kantaa korteni kekoon. Postauksen lopusta löytyy listaus kaikista osanottajista :)
Moni teistä toivoi glitterikulmakarvoista tutoriaalia, joten nyt kosmebloggaajien joulukalenterin kunniaksi päätin sellaisen väsäistä teille. Tutoriaali on melkoisen simppeli, joten huolet pois, siskot ja veljet! Kuten meikkaamisen saralla aina, tekee harjoitus mestarin.

glitterikulmakarvat_tutoriaali_1
Tarvitset nämä:
– (Irto)puuteria
– Glitteriä
– Ripsiliimaa
– Kulmatuotteen, joka on lähellä valitun glitterin väriä
– Pari tarkkaa ja sinulle ei-niin-rakasta sivellintä
– Ripsiväriharjan
– Tarpeeksi aikaa
– Vakaan käden ja rauhallisen mielen

glitterikulmakarvat_tutoriaali_2
Tein ensin silmämeikin ja pohjameikin muuten valmiiksi, ennen kuin aloitin glitteri-ilosanoman työstämisen kulmilleni. Toki yksi lähestymistavoista olisi tehdä pohjameikki viimeiseksi, mutta en ole koskaan omalle kasvoilleni hallinnut sitä tekniikkaa. Aloitan aina pohjasta, joten tein siis niin nytkin.

glitterikulmakarvat_tutoriaali_3
Seuraavaksi väritin kulmakarvat halutulla pohjavärillä. Koska olin valinnut sinisen glitterin, maalasin kulmakarvat muotoonsa sinisellä. Tämä helpottaa kovasti glittereiden asettelua, kun pohja on samaa skaalaa. Ensimmäisellä kerralla tein itseasiassa kulmat ruskealla, ja päätin vasta sen jälkeen lisätä sinistä glitteriä, mutta tuloksesta tuli silti ihan miellyttävä. Eli noh, ei sen pohjavärin täysin pakko ole olla sama. Mutta helpompaa on taatusti samalla värillä leikkiessä.

duo_liima_glitteritutoriaali_1
Seuraavaksi onkin se vähän erikoisempi askel. Otetaan mukaan liimaa ja pienehkö viistopäinen sivellin. Tähän ei kannata missään nimessä valita mitään kalleinta ja hienointa sivellintä, vaan joku turhempi ja unohdetumpi. Sellainen hälläväliäsivellin. Tarkoitus on kuitenkin siveltimellä napata ja pakata liimaa kulmiin, joten itse en ainakaan käyttäisi mitään Chanelin siveltimiäni. Jeps. Moving on.

glitteritutoriaali_kulmakarvoille_1Asetin nopeasti myös irtopuuteria silmien alapuolelle, sillä tiesin glitteriä tipahtelevan tasaisen tappavaan tahtiin poskille. Glitteri, tuo meikkimaailman herpes. Se leviää kuin kulovalkea. Se on sitkeä, siitä ei pääse eroon. Nonniih. Tässä siis havainnollistava kuva irtopuuterista, sekä jo liimasta kulmissa. Lisäsin Duon liimaa pienellä siveltimellä n. sentin kokoisen suikaleen, ja tartuin nopeasti toiseen siveltimeen, jolla levittäisin glitteriä.

glitterikulmakarvat_tutoriaali_4
Koska halusin edelleen vältellä herpeksen glitterien leviämistä ympäriinsä, kallistin hieman päätäni takakenoon, ja luotin painovoimaan. Näin glitteriä ei putoillut niin herkästi poskille. Töpsötin sivellintä glitteripurkissa, ja vein niitä pieninä määrinä kohti liima-alueita. Töp-töp, töp-töp. Vuorottelin liiman ja glitterin levityksessä niin kauan, kunnes olin tyytyväinen muotoon ja kimalteen määrään. (Aivan kiva tuo sininen päänahka, tälleen btw.)

glitterikulmakarvat_tutoriaali_5
Jos putoilleet glitterit välillä/lopuksi häiritsivät, sain ne näppärästi pois kasvoilta ripsiväriharjan avulla. Harjakset nappaavat glitterin tiehensä, mutta eivät poimi mukaansa esimerkiksi meikkivoidetta kasvoilta pois. Näppärää!

glitterikulmakarvat_tutoriaali_7
Kun olin täysin tyytyväinen kulmien muotoon, pyyhkäisin irtopuuterit silmänalusilta pois, lisäsin tekoripset räpsymään ja punaa huuliin. Valmis! Tadaa! Eihän ollut hankalaa? Oliko? Kertokaahan mielipiteenne :)

garnier_puhdistusvesi_1Ainiin! Ja jos jotkut epäilevät glitterikulmien poisto-operaatiota, niin helpoiten olen ne todennut katoavaksi miselliveden avulla. Misellivettä vanulappuun, lappu kulmille muhittelemaan ja pyyhkäisyjä. Lähtee. Hakuna matata. (Liimaa ei kannata missään nimessä nyppiä pois kulmista, sillä silloin lähtee karvojakin. Kokeilin. Sattui, eikä ollut kivaa muutenkaan. Putsatkaa kunnon aineilla!)

glitterikulmakarvat_tutoriaali_8
Voisinko kenties minäkin saada jotain glitterijuttuja?!” terkuin, Mii.

Jos eilinen joulukalenteriluukku meni ohitse, niin se on luettavissa Charming Nails -blogista. Huomisen joulutonttuina häärivät Siniviuhka -blogin Sinny O, ja Magicbunny -blogin Taika. Käykäähän sitten katsomassa, mitä neidit ovat keksineet!

Mulla on suuret suunnitelmat tehdä glitterikulmakarvat mm. jouluksi ja uudeksivuodeksi.
Entäs te? Meniskö edes kokeiluun?
Ihanaa joulun odotusta! <3

Täältä on luettavissa edellisten ja seuraavien luukkujen bloggaajien blogit:

  1. luukku Siamese Lipstick
  2. luukku Ripsarit Poskilla
  3. luukku Miss Aria ja Hetkessä
  4. luukku Riikka Amalia
  5. luukku Pitkät kynnet
  6. luukku Levoton tyttö
  7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa ja Deathlicous Kisses
  8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
  9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
  10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Life
  11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
  12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
  13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
  14. luukku Dazzling Glow
  15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
  16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
  17. luukku Charming Nails
  18. luukku In this part of town
  19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
  20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
  21. luukku Better Nail Day
  22. luukku One of Beauty’s Daughters
  23. luukku Elämää smykkinä
  24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen

14 kommenttia artikkeliin ”Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 18 – Glitterikulmakarvat!

  1. Kas, mä en yhtään ollut tajunnut tätä duo+irtoglitter-taktiikkaa! Mä oon onnellisesti käyttänyt Grimasin tipcremejä ja MUSin glitterlineria. Laiskan ratkaisuja! :D Huomenna on taas glitterkulmapäivä! o/

    Ja Miiiiiiiii voi mikä otus ♥♥♥

    Tykkää

  2. Kääks miten nää on hienot! Pakko testata kunhan uskallan alkaa tappelemaan herpeksen kanssa. Mulla leviää aina varpaanväleihinkin kaikki glitterit. Vitsi olis päheetä laittaa jouluksi kirkkaanpunainen tukka ja punaiset glitterkulmat! Sas nähdä ehtiikö, jaksaako, viitsiikö :D. Mä en muuten kestä miten söpö Mii on <3.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.