Huippuhyvä suoraväri

Nyt on kuulkaas tehoaineet käsittelyssä! Mainitsin tästä graalin maljasta jo elokuun suosikkipostauksessa, mutta päätin tehdä sille ihan oman julistuksensa. Haluan esitellä teille älyttömän hyvän suoravärin sinisille hiuksille. Tällä voisi myös aikaansaada esimerkiksi vaaleimmille hiuksille kivan sinisen liukuvärin latvoihin, jos tahtoo. Toimii siihenkin varmasti erinomaisesti.

bleach_london_out_of_the_blue_1
Kun päätin alkukesän aikana vaihtaa tummemmasta tyylistä hiusvärin huutavan siniseen, en osannut aavistaa miten hankala ylläpidettävä se tavallaan olisi. Jokaisella pesukerralla väriä lähtee hiuksista irti niin, että shampoovaahto on aina ihan vaaleansinistä. Kaakeleissa on sinisiä hiuksia ja sinertäviä pilkkuja. Kerran onnistuin saamaan myös kylpyhuoneen kattoon sinistä. Älkää kysykö miten onnistuin siinä tällä 155-senttisellä varrellani. En todella tiedä. Olenkin ennen milteinpä jokaista pesukertaa muhitellut hiuksissa jos jonkinlaista sävyttävää naamiota. Tutut ja ystävät ovat kyllä vakuutelleet että ”Onpa sun tukka kiiltävä ja kirkkaampi kuin eilen!” mutta mitään en ole oikein itse huomannut. Paitsi tämän Bleach Londonin Out Of The Bluen jälkeen ei vaan voinut olla huomaamatta.

tehokas_suojaväri_1
Tässä hiukset ennen Bleach Londonia. Vaaleahkonsinistä, vähäsen tummempaa myös löytyy. Sävy on jo kevyesti karissut irti, ja osa jäi varmasti lomalla Mustaanmereen. (Huulilla on muuten MACin Candy Yum-Yum, jos joku miettii.) Shokkivärit on (ilmeisesti) hankalia ylläpidettäviä.
Muutama viikko takaperin Wind It Up -blogin Martina lahjoi mua muutamilla colormaskeilla. Naikkonen vaihtoi oman sinisyytensä takaisin mustuuteen, joten siniset tuotteet olisivat jääneet kaappeihin istumaan ihan turhaan. Muistan elävästi, kuinka Martina varoitti miten yksi tuotteista olisi ärtsyn tehokas. Ilmeisesti kuuntelin naisen höpötykset ”Tää *blääblää* on sit todella tehokas! Sillä tulee kunnon tummansininen. Siis tän *blääblää tuote.*” Multa meni nimittäin täysin totaalisen ohi, että mikä lahjuksista oli se tehokkain. Hups. Siksi yllätyinkin, kun iskin Bleach Londonit tukkaan ennen iltasuihkua muhittelemaan ja aamulla hiukset näyttivätkin tältä:

bleach_london_out_of_the_blue_2
Boom! Mitäs sanotte? OMG? Eiköstä vaan? Out Of The Blue nappasi kiinni vähäsen myös mun sivusiileeni, vaikka se on ihan omaa luonnonväristä hiustani. Siilen väri vaihtui selkeästi vähän harmaammaksi ja tummemmaksi. Oijoi! Sähkönsininen väri imaisi kaiken alleen. Se toimi hyvin tehokkaasti myös juurikasvuun, se nimittäin piiloutui vain minimaaliseksi kajastukseksi. Uskomatonta. Olen myyty.

tehokas_suojaväri_2
Ei sillä, ettäkö mulla olis hirveästi kokemuksia suoraväreistä. Ei nimittäin ole. Tietääkseni omistan vain yhden toisen suoravärin, Crazy Colorsin värissä Capri Blue. Se ei kuitenkaan muistaakseni tehnyt tukalle oikeastaan yhtään mitään. Tämän kanssa olen taas niin vakuuttunut, että Bleach Londonin tuotteita on ihan pakko saada tulevaisuudessa lisää! Voisin kuvitella että firman muutkin tuotteet olisivat ihan yhtä hyviä kuin tämä Out Of The Blue. Ja edelleen, jos joku hiusalan maahantuoja lukee tämän: BLEACH LONDON SUOMEEN! HETI! Hinnatkaan eivät nääs päätä huimaa. Brändin imago on myös hauskan näköinen. Tämä tarvitaan Suomeen!
Tuotteita ei siis (ainakaan vielä, murrr) ole saatavilla Suomesta. Vaikka BL:ltä löytyykin omat nettisivut ja myös oma nettikauppa, ei sieltä Suomeen toimiteta. Eli jos matkanne on suunnattu lähiaikoina Britteihin, niin suosittelen. Täältä löytyy osoitteita ja vihjeitä. Tuotteita löytyy myös Bootsin verkkokaupasta ja liikkeistä. En ole varma, saako verkkokaupasta tilattua tuotteita Suomeen. Ainakin äitimaa löytyy listoilta, mutta en jaksanut klikkailla tilausta menemään testimielessä. Jos joku tietää paremmin, niin kertokaa! :)

bleach_london_out_of_the_blue_3
Ylistyspostaus on hyvä päättää upeaan photarointiin. (Such skillz I has!)
Toki tämä sävy kestää vain muutamat pesut, ja huomasinkin ensimmäisen pesukerran jälkeen, että hiusten vaaleampi sävy alkoi taas tulla enemmän esiin tummuuden alta. Erinomaista, käy mulle! Rakkaussuhteemme voi erinomaisesti. Tätä olis vain saatava hamstrattua lisää… <3 #bleachlondonsuomeen !!!

Mitäs sanotte Bleach Londonin tehoista? 

10 kommenttia artikkeliin ”Huippuhyvä suoraväri

  1. Hähää! Mulla on nyt just tää samanlainen sähkönsininen päässä ja rakastan tätä väriä. Oon pessyt hiukset kerran ja kyllä, shampoo ja koko vessa oli sinisenä. Kaikista kivointa on jos johonkin tippuu märkä hius. Se kun muhii siinä hetkenkin niin kohtaan jää hiuksen mallinen sininen kuvio ikiajoiksi :). Onneksi meidän vessan lattia on harmaa! Mä käytin tän sinisen aikaansaamiseksi La Riche Direction Midnight Blueta lantrattuna vähän hoitsikalla. Onneks mun tarvii pestä letti vaan kerran viikossa niin tää ehkä pysyykin päässä vähän aikaa. Tuota Bleach Londonia kyllä testaisin heti jos sitä kätösiini saisin, mur!

    Tykkää

    1. Ooh, mahtavaa! :D Mun hiuksista ei onneksi ole jäänyt kaakeleihin mitään ikuisia jälkiä, vaikka hiusarkkitehti niistä varoittelikin. Joo, mäkin olen noita Directioneita käytellyt, kiitos parturikampaajani :) Mäkin oon yrittänyt harventaa pesukertoja, ehkä pari kertaa pesen viikossa. Kuivashampoot <3 Ja niinpä! Pitää tehdä joku joukkovetoomus että saadaan nämä Suomeen :D

      Tykkää

  2. No jopas :D Siinähä vaihtu väri kertaheitolla, ei todellakaan huonolta vaikuta tämä :)

    Mulla on ollut vaikka minkäväristä tukkaa ja etenkin käsitelty hamppulatava väljähtää parissa viikossa, mutta nyt tällä mun violetti-pinkillä tukalla oon vaan antanu värin haalistua. Just ton kylppäriepisodin takia :D En vaan oikeasti jaksa siivota sieltä ”murhan” jälkiä (punasta ja pinkkiä) harva se viikko :) Olkoon nyt taas tämmönen kirkkaasta lähes valkoseen liukuva ennen seuraavaa kampaamokäyntiä :3

    Tykkää

    1. No eiköstä vaan :D
      Violetti-pinkki kuulostaa aivan törkeän ihanalta. Voi hitto. Mäkin haluan joskus pinkin tukan, wää! :D Kampaamokäynnit on kyllä ihanaa luksusta. Ennen muinoin (pitkän, suht luonnonvaraisen tukkani aikana) tuli käytyä niin harvoin saksien alla. Ja yleensä silloinkin hommaa hoiti anoppi ;)

      Tykkää

  3. Puoliksi sinitukkaisena voin kyllä sanoa, että olen yllättynyt myös esim. KC Professionalin Paint-suoraväreistä ja Biozellin sinisestä värinaamiosta! En ole nyt ylläpitänyt tätä tukkaa kertaakaan kolmeen viikkoon, ja silti latva on ihan selkeän sininen, vaikkei mikään maailman kirkkain olekaan.

    Eli ihan marketistakin löytyy kelpokamaa :) Pitäisi kyllä itekin alkaa taas värjäilemään, kun en kehtaa enää kulkea tukka auki tällä reuhkalla… Eniten kyllä huolettaa vuokrakämpän vessa, ei oikein tekisi mieli värjätä sitä valkoisesta siniseksi ;D

    Tykkää

    1. Joo hei, mä olen kuullut muualtakin hyvää niistä KC:n Painteista! Ja tuo Biozellin värinaamio multa löytyykin, mutta se ei ole juuri ihmeitä tehnyt. Ehkä just sitä kevyttä värin kirkastusta, mutta ei muuta oikeastaan :D

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.