Kuppi täynnä kermaa

Moikkamoi ja helliä tunteita!
(Koska hellurei on niin kulunut tervehdys…^_^) Vapun jälkeen rauhallisempi babypink /-blue -fiilis otti valtansa. Eli kyllä, tästä naamataulusta on aikaa jo parisen viikkoa, mutta koska se tuli arkistoista vastaan vasta nyt, se otetaan pikakäsittelyyn nyt vasta. Eikös olekin kovin loogista?MAC_Creme_Cup_lipstick_1
Huulille pääsi yksi MACin söpöimmistä huulipunista, Creme Cup. Koostumukseltaan Cremesheeneihin kuuluva nudepinkki yksilö on melkoisen helppo tapaus. Se sopii yllättävän monen ihmisen väreihin ja kasvonpiirteisiin. Se on sävynä myös sellainen, joka istuu monen erilaisen silmämeikin kanssa. Olen ollut Creme Cupin kanssa hieman myöhäisherännäinen, myönnettäköön se nyt julkisesti tässä. Tiedän monia ihmisiä jotka ovat olleet rakastuneita siihen jo aikakausia, ja osa heistä onkin kuluttanut jo monta hylsyllistä tätä pinkkiä söpöläistä. Creme Cup on juuri sellainen kepeä puna, jonka voi pikaisesti heittää huulilleen vaikka liikennevaloissa tai baarijonossa. Sen saa näyttävämmin ja siistimmin paikoilleen huultenrajauskynän avulla, mutta kelpaa kyllä ilmankin. Rajauskynäksi menee vallan mainiosti saman sarjan Hip ’N’ Happy, kuten kuvasta näkyy. Creme Cup on tavallaan yksi niistä ”your lips, but better” -huulipunista, jotka ovat aina suosittuja. Se on pinkistä pitävän ihmisen nudepuna. Kuten esim. allekirjoittaneen.MAC_Creme_Cup_huulipuna_1

Kasvot:
MAC – Mineralize Skinfinish Soft&Gentle
Silmät:
MAC – Paint Pot Chrome Angel
MAC – Silver Ring
MAC – Shimmermoss
MAC – Electric Eel
MAC – Blanc Type
MAC – Dazzlelight
MAC – Fluidline Royal Wink
MAC – Zoom Waterfast Lash
Huulet:
MAC – Prep+Prime Lip
MAC – Lip Liner Hip ’N’ Happy
MAC – Creme Cup

Minkä huulipunan kanssa te olette olleet myöhäisherännäisiä? 
Tai minkä tuotteen kanssa?
Mikä on teidän vakionne nudepunien maailmassa?

17 kommenttia artikkeliin ”Kuppi täynnä kermaa

    1. Kiitos! :) Unohdin tekstissä mainita, että jätin poskipunan tietoisesti pois. Hassu kokeilu, mutta mielestäni se toimi. CC on toimiva puna, kannattaa joskus mennä hiplailemaan :)

      Tykkää

      1. Se voi olla :) Silmämeikki voi vaatia jotain vähän extraa, jos tuntuu että huulimeikki jää valjuksi. Semmosta extra ”ooomph!” -fibaa ;)

        Tykkää

  1. Mä olen jo varmaan vuoden miettinyt aina välillä että Creme Cup voisi olla kiva. :) Multa puuttuu edelleen sellainen ihan täydellinen jokapaikan nude. Toisaalta Creme Cup saattaisi olla ihan aavistuksen liikaa vaaleanpunaiseen. Tai sitten ei. Apua, en mä tiedä, ja siksi en osaa päättääkään minkä punan haluaisin kaikkein eniten. :D

    Tykkää

    1. Creme Cup on sellainen jokapaikan ja jokatytön nude :) Siitä saa kikkailtua myös vielä ”nudemman” vaikka rusehtavammalla huultenrajauskynällä. Mulla se noissa kuvissa näyttää hyvinkin pinkiltä, juurikin tuon Hip ’N’ Happy -rajauskynän kanssa, sillä oon värittänyt koko huulen ensin rajauksella ja vasta sitten iskenyt punan päälle.
      Sun täytyy kipittää lähimmälle myyntipisteelle ja laittaa myyjä etsimään sulle sen täydellisen nuden! :) Luulenpa, että voisit tykätä Blanketystä tai Creme D’Nudesta, jos haluat ei-niin-vaaleanpunaista kuin CC.

      Tykkää

  2. Onpas se söpö puna – ja pirteä meikki muutenkin!

    Itse oon ylipäänsä huulipunien suhteen myöhäisherännäinen – nyt jo hereillä kuitenkin. Edelleen on toki rajoittuneisuutta niiden käytössä, mutta mielelläni kyllä sopivan tilaisuuden tullen sipaisen punaa huulille. :) Creme Cup voisi kyllä sopia hyvin munkin valikoimiin!

    Tykkää

    1. Se on kyllä söpö tapaus! Ja kiitos :)
      Nooh, mäkin heräsin huulipunien maailmaan vasta parisen vuotta sitten. Ennen mentiin pelkällä kiillolla :) Creme Cup kelpaa monelle!

      Tykkää

  3. Tää on kyllä kaunis :)

    Vähän asian vierestä ja sivupointtina täytyy sanoa, että vaikka tummasta värimaailmasta tykkäänkin nämä sun upeat meikit tulee jotenkin paljon paremmin esille vaaleammalla blogipohjalla. Valkoinen tausta tuo raikkautta ja tummat kuvat pomppaavat siitä ihan eritavalla esille kuin valmiiksi mustasta pohjasta.

    Tykkää

  4. Mä en ole ollenkaan nudeihminen. Ne ei vaan sovi mulle. Tai no, on mulla muutama nude jotka käy, mutta yleisesti ottaen näytän nudessa huulipunassa kammottavalle. Mulle nude huulipuna on siis tuollainen aika vaalea. Tosin olen huomannut, että toiset puhuu aika tummistakin sävyistä nudena ja tavallaan ymmärrän, minullakin omien huulten värinen huulipuna olisi kai nude mutta myös aika tumma koska mulla on melko tummat huulet luonnostaan.

    Ihana meikki muuten, tykkään!

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.