Kiharamietintää

Paljastan itsestäni nyt suuren salaisuuden: Mulla on todella luonnonkiharat hiukset. 
Viime sunnuntaina väsytti hirveästi viikonlopun rientojen jälkeen, ja päätin mennä suihkun jälkeen päiväunille.
Vedinkin sitten kunnon unimaratoonin, yhteensä 14h!
Kuivasin hiukseni kevyesti vain pyyhkeeseen ennen ”päiväunia” ja tämän näköisenä heräsin aamulla:
Jaiks mikä kiharapilvi!
En jaksanut seuraavana aamuna aloittamaan taistelua suoristusraudan kanssa.
Liisa vs. Kiharat – 0-1. 
 Mutta eihän nuo niin pahalta näyttäneetkään, oho!
Työkaverikin kehaisi, hih!

Käytössä:
Silmissä Guerlain Le Stylo Yeux-The Eye Pencil – 03 Deep Purple
Huulilla Lancôme Rouge In Love – Violette Coquette 381B
(Jälkimmäinen ihan vain Tiinan kiusaksi! ;D)
Olen aina inhonnut omia luonnonkiharoitani, mutta mielipiteeni ehkä hieman muuttui. 
Kiharat ja minä, olemme kai nyt puheväleissä.
Miksi se aina muuten onkin niin, että kiharapäät haluavat suorat hiukset, 
ja suorahiuksiset haaveilevat kiharapilvestä?
Oletteko huomanneet saman itsessänne? 
Vai oletteko aina sujut hiustenne kanssa? ;)

14 kommenttia artikkeliin ”Kiharamietintää

 1. Mä niin ”inhoan” ihmisiä jotka suoristaa tukkansa kun niillä on luonnostaan kihara tukka :D Itsellä on suora tukka eikä tätä saa pysymään kiharalla mitenkään. Mutta ehkä se on just se, että pitää saada mitä itsellä ei ole :D

  Tykkää

 2. Siulla on vielä tämmöset nätit kiharat eikä semmoista.. kärjistetysti sanottuna pörröistä afropehkoa niinkuin monesti saattaa olla :DMie olen sinänsä ihan iloinen omista piikkisuorista hiuksistani. Olisihan se toki kiva edes joskus saada kiharoita omiin hiussiin mutta ehkä olen vain oppinut elämään sen asian kanssa, että ei niitä nyt vaan saa, ja jos saa niin ne sitten suoristuvat tunnin sisällä kaikenmaailman myrkyistä ja konsteista huolimatta.

  Tykkää

 3. Mulla on luonnonkihara pehko myös ja auta armias jos sitä ei kuivaa kunnolla ja erehdyt menemään nukkumaan.. Sitten saa katsella peilistä melkosta kiharapehkoa.. :D Itse en kiharoista välitä ollenkaan, joten suoristan tukkani aina. :D

  Tykkää

 4. Ensinnäkin: Vaude miten paljon kommentteja! Ootte kivoja >:)eekku: Kiitos, täällä opetellaan! :)Heidi B: Totta, pehmentää lookkia hieman ;DJohanna: Opettele säkin tykkäämään kiharoistasi, vaikka onhan siinä työnsä ;)Nunnu: Voi ei! :D Mulla on kans yks kaveri, jolla on ihan piikkisuora tukka, ja himoitsee kiharoita itselleen. Eli sun analyysi on varmaan aika paikkansapitävä ;)Narcissa: Hah, kyllä nämäkin välillä afropilveltä näyttää, varsinkin sateella. Hyh :D Katja: Noin mäkin ajattelin vuosia! Nyt opetellaan. Ainakin vähäsen. Tiina: <3

  Tykkää

 5. Minun hiukset on lähinnä kai taipuisat. Lyhyt malli ei anna juurikaan edes mahdollisuutta isommalle kihartumiselle, mutta kosteassa ilmanalassa tai hikoillessa pitkäksi venähtänyt kuontalo muistuttaa uunihakoa.

  Tykkää

 6. Khyyylla vaan, luonnonkiharat taallakin ja suoristusrauta kovassa kaytossa. Ja mita lyhyempi tukka, niin sita enemman se kihartuu, ja mulla on nyt aika lyhyt malli, yyh. Lapsena varsinkin mulla oli sellaset enkelikiharat ja kaikki niita aina ihasteli – ja itse vihasin niita jo silloin. :D Ja entas sitten kostealla ilmalla (eli taalla Englannissa about _aina_), voi jessus millaseen kikkuraan taa menee kaikista suoristusaineista ja -laitteista huolimatta, siina meinaa paasta itku!

  Tykkää

 7. Luonnonkiharaa, latvat varsinkin kihartuu.. Ei kylläkään kovin paljoa, laineikkaat lähinnä, eli yleensä haluaisin joko kiharammat tai suoremmat.. :D Saa nähdä miten nyt, tänään just kävin kampaajalla ottamassa vähän uutta väriä ja pituudestakin lähti melkein puolet.. :D Että kihartuuko paljonkin enemmän. En kyllä mitään suoristus- tai kiharrusvehkeitä omista, enkä muotoilutuotteitakaan käytä.

  Tykkää

 8. Mullakin on lähestulkoon yhtä kihara tukka luonnostaan kuin sulla :) Ainoa huono puoli kiharoissani on se, että ne ovat aika epäsäännöllisen muotoiset ja alkavat vasta hiusten puolivälistä. Näin tosi pitkällä tukalla se näyttääkin sitten vähän pöljältä, ja jos tahdon pitää hiuksia auki niin suoristan ne.Oon kuitenkin aika sinut tukkani kanssa. Pääasia on, että saa tehtyä kivoja lettijuttuja ja kampauksia silloin tällöin kun sille päälle sattuu :)

  Tykkää

 9. Ei pahat ollenkaan! Ei haittaa vaikka suoristusrauta joku aamu jäisikin kaappiin:)Tyttärelläni (16v) on todella, todella luonnonkihara tukka, se menee ihan korkkiruuville ja tyttö itse sitä inhoaa, mutta voisin kyllä suorittaa vaihtarit milloin vain:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s