Seerumiasiaa

Tervehdys!
Olen tehnyt sellaisen huomion, että blogiini eksytään viikoittain hakusanalla ”lash p7 ripsiseerumi.” Ostinhan tuotteen kesällä CityDealinkautta, ja tarkoituksena oli käyttää sitä ripsipidennysten jälkeen. Noh, ensiksi tietenkin unohdin koko ripsiseerumin, mutta syksyllä havahduin sen olemassa oloon. Yritin käyttää sitä joka ilta, mutta välillä tuli inhimillisiä lipsahduksia. 
Nyt on jo joulukuu, ja olen käyttänyt seerumia säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kuitenkin useamman kerran viikossa. En ole huomannut ripsissäni mitään eroa. Ne ovat edelleen lyhyet, melko suorat, eivätkä mitenkään tuuheat. Epäilinkin aluksi koko CityDealia, sillä sieltä sai ripsiseerumin todella edulliseen hitaan – eivätkä halpa hinta ja hyvä laatu aina kohtaa. Ainakaan minun ripsiini tämä ei toiminut mitenkään. Tietenkin olisin voinut käyttää seerumia uskollisemmin, mutta silti. Luulisi edes jotain tapahtuneen. Ainoa mikä tapahtui oli se, että seerumin laiton jälkeen silmäni alkoivat useasti vuotaa, noin kymmenen minuutin jälkeen. En edes omista mitenkään herkkiä silmiä, enkä mielestäni ollut levittänyt seerumia suoraan silmäänkään, he-he. Ei, ei se vain toiminut. 
Suosittelisinko tätä tuotetta kenellekkään? 
Hmm, enpä tiedä. Itselläni se ei toiminut, mutta se ei tarkoita sitä etteikö se jollakulla muulla toimisi. Silmien vuotamisen lisäksi, huomasin seerumissa toisenkin huonon puolen. Se kökkööntyi helposti levitysapplikaattoriinsa. Tämä nyt ei välttämättä ärsyttäisi jokaista seerumin käyttäjää, mutta itseäni kyllä. Se toi mieleeni, ettei seerumin ainesosia olisi ajateltu/kehitelty ihan loppuun asti… Kökkööntyminen yleensä aiheutuu siitä kun tietyt ainesosat kuivuvat reagoidessaan hapen kanssa. Ihan kuten kynsilakkakin jämähtää, jos pullon unohtaa auki, tai sitä ei sulje kunnolla. Olin kuitenkin kiertänyt ripsiseerumin korkin aina ihan kiinni asti. 
Kuva täältä.
Onko kenelläkään muulla kokemuksia Lash P7 -ripsiseerumista? Onko toiminut? Hot vai not?
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.