Miin ja Netan mökkirieha!

Mii pääsi ensimmäistä kertaa kokemaan hieman mökkielämää ja järvimaisemaa. Teimme tuttavuutta myös Nettaan, joka on n. pari kk nuorempi labradorinnoutajan pentu. Olin hieman varautunut, miten Netta osaisi leikkiä Miin kanssa, mutta kaikki meni tosi hyvin! Tässäpä päivästä suurehko kuvapläjäys :)

”WÄÄÄGGHHH, mennään jo!!”
”Moi, mä olen Netta!”
Mii taisteluvalmiina mökkitannerta varten.
Ja niin lähdettiin matkaan! Oli tosi kaunis sää, aurinko paistoi ihan kokoajan ja tuulikin puhalsi onneksi hieman. (Ei kyllä tarpeeksi, sillä hyttyspirulaisia oli ihan liikaa!) 

Räyh!
Ähäkutti, et saa kiinni!Mii pomppi vaikka kuinka monta kertaa Netan yli, oli hassua! :DD
Netta-typy vaanimassa.


 Jossain vaiheessa Mii keksi että hiekkaanhan voi kaivautua! Ja siitä tulikin sen lempihommaa. Mä en juurikaan pitänyt ideasta. Katsokaa nyt tota turkkia, hyyii :DD Mutta onneksi turkin kuivuessa myös hiekanjyväset putoilivat pois. 
Miillä oli myös näissä leikeissä selvä taktiikka, mennä mahdollisimman lähelle Nettaa, ärsyttää kunnolla, ja sitten juosta pakoon. Ja toistaa tämä satoja kertoja, hah! :D 

Mii tähystää kaukaisuuteen.


 Grillaus kuului myös asiaan. Pihvit jäi vahingossa kotiin, mutta kyllä se kana maistui hyvältä ilmankin! (Me ollaan A-luokan lihansyöjiä. Lihan lisukkeena lihaa.) Kokeilin myös grillattua maissia ensimmäistä kertaa elämässäni, mutta ei kyllä ollut mun juttuni. Salaateissa se on kyllä namnam :) 


Kissafanit hoi! Sissi-neito päätti tulla myös tervehtimään meitä. Sissi on tottunut koiriin, eikä ollut kummastakaan pennusta moksiskaan. 

”SOON.”
Letkeesti vain.
Netta otti muutamat päiväunet koko reissun aikana, ja nukkui myös meno- ja tulomatkat. Mii taas ei nukkunut laisinkaan, ja voin kertoa että nyt on uni maistunut! :D Tältä sen kesän pitäisikin näyttää!
 Kiva päivä takana! Toivottavasti teilläkin :)

2 kommenttia artikkeliin ”Miin ja Netan mökkirieha!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s